VIDEO Danas je svjetska zvijezda, a nekad je polugola skakala u publiku

Screenshot: YouTube

STEFANI GERMANOTTA, javnosti poznatija kao Lady Gaga, prije samo 6 godina polugola je skakala u publiku, a danas je jedna od najpoznatijih pjevačica na svijetu s prodanih preko 25 milijuna albuma.

Prije nego je postala svjetski poznata i uplovila u pop vode, Lady Gaga bila je usmjerena na alternativu. Nastupala je sa svojim prijateljima iz benda Semi Precious Weapon čiji frontmen danas piše hitove za izvođače poput Selene Gomez, Britney Spears...

Prije nego je uopće pomislila obući haljinu od mesa, Lady Gaga još 2010. znala je šokirati. Na festivalu Lollapalooza tijekom nastupa sa Semi Precious Weapons u prozirnoj majici skočila je u publiku i to čak dva put. 

Nakon što je potpisala ugovor s izdavačkom kućom "Interscope", njihovi čelnici savjetovali su je da komercijalizira svoju glazbu, a to je savjet koji je prihvatila i koji ju je učinio slavnom.

“Svi mi radimo savršenu iluziju za ljude. Danas to radimo na društvenim mrežama, predstavljamo se onako kako želimo. Upravo je u tome poanta mog novog singla. Ja sam stvorila iluziju da pripadam svim ljudima i da sam Lady Gaga. Sad mi je važniji ručak s obitelji, nego poslovni sastanak“, rekla je Gaga u intervjuu za Radio BBC prije nekoliko dana kad je i najavila novi album "Joanne" koji izlazi za mjesec dana.

Pročitajte više