Video - Danas otvorenje Piranhe? Donosimo fotografije s "tajnog" otvorenja kluba

IAKO nas je PR kluba još jučer tijekom dana uvjeravao u suprotno, nismo nasjeli mršavim objašnjenjima i iza ponoći navratili smo do Jaruna. Ne znamo jesu li "odabrani" previše pričali ili je znatiželjnike na posjet Piranhi ponukao naš jučerašnji članak, no pred vratima kluba pola sata iza ponoći dočekalo nas je dvije tisuće ljudi koji su pod svaku cijenu htjeli ući.

Pripremi partija koji su vlasnici kluba organizirali za poslovne partnere, najvjernije goste i celebrityje očito je posvećeno puno pažnje - u osvježenom interijeru na svakom koraku mimoilazili smo se sa zanosnim hostesama, pjenušac se točio u potocima, a zahvaljujući bogatom cateringu Lida nitko nije ostao gladan.

Među onima koji su zasigurno bili pozvani na party primijetili smo između ostalih Darka Juranovića koji se cijelu večer zabavljao u društvu Nine Badrić, Marija Husar došla je u pratnji budućeg supruga Vjekoslava Rimca, bile su ondje i predstavnice televizija RTL i CMC - Anja Alavanja, Barbara Radulović, Sanja Čeliković i Ana Miščević. Cure koje ne propuštaju dobar provod nisu izostale ni ovaj put - Nikoline Pišek povela je dečka Kristijana Curavića, Snježana Mehun zaručnika Mihaela Galekovića, a Bingo djevojka Antea Kodžoman svog prijatelja Nevena Ciganovića.  Ne smijemo izostaviti ni uvijek dobro raspoloženog Joleta, Dorijana Elezovića i trudne Ivone Periše s Nove TV, komičara  Luku Bulića, voditelja jutarnjeg showa na radio Anteni Ivana Vukušića i pjevača Sašu Lozara. Za odličnu atmosferu pobrinuli su se i Angelsice koje su užarile atmosferu VIP-a.

Iako "tajno" otvorenje nije dugo uspjelo ostati tajnim izgleda kako u Piranhi ne žale zbog nepozvanih gostiju: "Izgleda da smo podcijenili interes zagrebačke publike za provjereno dobar provod u našem klubu. Lagao bih kad bih rekao da nam ne laska odaziv na nešto što je trebalo biti mala interna zabava. Mogu poručiti jedino da nećemo razočarati te ćemo svojim gostima ove sezone pripremiti još bolji i kvalitetniji program nego do sada. Pozivam sve večeras na pravo otvorenje, a na kojem će se vjerujem ponoviti ovakva fantastična atmosfera", rekao nam je jedan od voditelja kluba, Adnan Mehmedović, vidno zadovoljan reakcijama oduševljenih gostiju.

Pogledajte bogatu galeriju fotografija sa sinoćnjeg otvorenja kojeg "nije bilo" na našim stranicama Nightlifea!

D.D.
Foto: Borna Čavrag

Pročitajte više