Video - Dikan trabunjao: U mjesec dana sedam naslovnica, dakle - jedna sedmično!

NA PRESSICI prije premijere filma Nikše Sviličića u kojem vrlo aktualna Dolores Lambaša igra glavnu ulogu novinari su se naslušali koječega, a i mogli su nešto novo naučiti po pitanju zbrajanja i oduzimanja od vremešnog Dikana i mlađahne Dolores. Golupčići, ili novopečeni supružnici, izbrojali da su u mjesec dana imali sedam naslovnica - dakle, svaku sedmicu jednu.


Jel' to Dikan jučer zaboravio popiti Antisklerin ili je Dolores krivo izračunala nismo sigurni, jer njih dvoje su odlučili nakon jučerašnjeg vješto iskorištenog cirkusa svoju intimu držati za sebe, odsada pa nadalje. Ili do prve prilike, vrijeme će pokazati.

Sedam, sedam, sedam, sedam...


A da imaju smisla za medijsku pompu Dikan i Dolores pokazali su jučer, vješto iskoristivši kulturni događaj ne bi li popljuvali, i što je još bitnije, potaknuli žutilo, što, priča se, redatelju filma Nikši Sviličiću već odavno ide na živce, iako bi mu se povjerenje dato Lambaši u ovom slučaju moglo isplatiti. Rijetko svjedočimo ovakvoj pompi oko premijere filma, ukoliko u njega nije utkan, primjerice, seks sa svinjom, ili kakav drugi Hrvatima gnjusan (ali tako vlastiti) običaj.

"Možda niste pratili jer smeće ne čitate, jednako kao ja, u zadnjih mjesec dana gospodo, sedam naslovnih stranica, znači svaku sedmicu po jedna, sedam, molim vas da snimite ovo. Čemu sedam stranica meni običnom čovjeku koji imam ambicije samo da volim svoju ženu, sedam stranica, svaku sedmicu po jedna, u zadnjih mjesec dana", upitao je Dikan okupljene novinare i znatiželjnike. Nitko mu nije odgovorio. Pitate se zašto? Čista matematika.

Pročitajte više