VIDEO Dječak u gužvi izgubio tatu, cijeli trg vikao i pjevao: "Eduardo, dođi po sina"

Screenshot: Twitter

SNIMKA nastala prije nekoliko dana na proslavi Dana djece u Argentini postala je hit na društvenim mrežama.

Između ostalih, na tamošnjim ulicama slavili su i jedan tata Eduardo i njegov sin Juan Cruz. No tijekom šetnje ulicama Buenos Airesa tata i sin su se razdvojili. 

Kasnije je okupljeno mnoštvo u jednom trenutku shvatilo da je Juan Cruz sam i da traži svog tatu pa su mu pomogli u potrazi. Jedan gospodin dječaka je stavio na ramena i hodao s njim. S okupljenima je počeo dozivati dječakovog tatu, a onda im se pridružio i bend koji je svirao na trgu.

"Eduardo, dođi i pronađi Juana Cruza", pjevali su članovi benda dok je dječak plakao. Potom je počela pjevati i publika ne bi li dječakov otac to čuo. Eduardo je, nakon što je čuo pjesmu i uzvike, shvatio kamo treba doći. Dječak mu je po dolasku skočio u naručje i nije skidao osmijeh s lica.

Video postao viralan

Video malenog dječaka i njegovog oca ubrzo se proširio društvenim mrežama.

"Obožavam ovo", "Pustila sam suzu", "Ovo mi je vratilo vjeru u ljude", "Predivno", "Ovo je jako lijepo", samo su neki od komentara na Twitteru.

Osim brojnih komentara, igračice Club Atlético Platensea iz Buenos Airesa snimile su video u kojem slave svoj jedini gol protiv Rosario Centrala oponašajući dječaka na leđima muškarca, uz pjevanje improvizirane pjesme benda.

Pročitajte više