Video - Dobrodošli u Zemlju zombija: Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade

AKCIJSKA horor komedija "Dobrodošli u Zemlju zombija" prati dvojicu muškaraca koji su našli način kako preživjeti u svijetu preplavljenom zombijima. Columbus, kojeg je utjelovio Jesse Eisenberg, veliki je trtaroš – no kad prijeti opasnost da te pojedu zombiji, strah ti može spasiti život. Woody Harrelson  odglumio je agresivnog Tallahassea, ubojica zombija koji ima samo jednu želju – pojesti posljednju čokoladicu na Zemlji.


Kad im se priključe Wichita (Emma Stone) i Little Rock (Abigail Breslin), koje su i same pronašli jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija, morat će odlučiti što je gore – pomoći jedni drugima ili prepustiti se zombijima.


Dobrodošli u Zemlju zombija u svijetu je do sada zaradio preko 85 milijuna dolara, a u našim se kinima otvara ovaj četvrtak. Tim povodom Continental film i Index.hr za vas su pripremili nagradnu igru u kojoj kao zagrijavanje dijelimo po dva DVD-a filmskih uspješnica "Brda imaju oči" i "Zemlja živih mrtvaca".

Nagradna igra

Sve što trebate napraviti je poslati mail naslovljen s "Dobrodošli u zemlju zombija"i osobnim podacima: ime, prezime, adresa te kontakt broj, na index.nagrada@gmail.com. Sretne dobitnike obavijestit ćemo mailom. Sretno!

Pročitajte više