Video - Dreft Fashion Week: Trijumf veselog Aragovića i elegantne Aleksandre Grdić

POSLJEDNJA večer ovosezonskog, trinaestog po redu Dreft Fashion Weeka okupila je, kako se i očekivalo, mnoge ljubitelje modnih krpica ili one koje će tek postati, i to s pravom. Svoje modne prijedloge su, između ostalih ponudili Zoran Aragović, koji je ujedno proglašen i najboljim dizajnerom ovog modnog eventa te Marta Buzolić, koja je u svoje redove okupila mnoge poznate face, mahom glumce i poznate hrvatske manekenke. Tako su njezinu crnu, sjajnu, svečanu reviju između ostalih nosili Robert Kurbaša, Vladimir Tintor i stari zavodnik Zijad Gračić, a Marta je, uz spomenutog Aragovića, za svoje modele izmamila najveći pljesak publike.

A publike nije nedostajalo, primijetio je to svatko tko se našao u Boćarskom domu; pola sata prije početka revija tražila se stolica više, a svoje mjesto među poznatima na vrijeme su rezervirale nezaobilazna Maja Lena Lopatny, Tamara Grajbas, Hana Hadžiavdagić, Marijana Mikulić i mnoge druge naše zvijezde i zvjezdice koje su prikazanim sve redom bile oduševljene. A vidjeli smo Artiđanu, koja i dalje ne  odstupa od svojeg uličnog prepoznatljivog stila, Nataliju Smogor, te goste iz Rusije, brend O.K.M.

Ali, vratimo se na Aragovića, koji je na završnoj večeri Dreft Fashion Weeka totalno zablistao; što modelima, što zvijezdom Anđom Marić koja je na reviju dovela i baku iz Mađarske. Modeli koje je predstavio su upravo onakvi kakvi smo od njega navikli vidjeti - alternativni, prpošni i luckasto iskombinirani, međutim, kad to stavimo na stranu, Zoran je pokazao jako dobre modele koji bi kao jedinke mogli funkcionirati i u ormarima konzervativnih djevojaka, te skladno komunicirati i s njihovom odjećom, a to je i više nego pohvalno.

Osim Aragovića, večeras je slavila i Aleksandra Grdić, najbolja manekenka ovosezonskog izdanja eventa. Baš su za Alex mnogi šuškali kako izgleda senzacionalno, puno bolje nego prije, a mi se pohvalama pridružujemo i primjećujemo da besprijekorna elegancija Grdićki stoji puno bolje od "high street" krpica.

A elegantan je bio i jedan od poznatih hrvatskih šarmera iz glumačkih redova, Robert Kurbaša, koji je u znak podrške prijateljici Marti Buzolić ponio nekoliko njezinih modela. Međutim, priznao mu je da mu sjaj reflektora previše ne odgovara, barem ne ovakav pod kakvim se večeras šetao. "Ne volim nastupati ako moram samo biti lijep ili uspravan, ako nemam dati što od sebe. Ovo mi je druga revija koju sam ikad nosio, i ne osjećam neko posebno zadovoljstvo na modnim pistama", ispričao nam je Kurbaša. "Ipak sam glumac, navikao sam na težak rad, navikao sam davati sebe u uloge", priča nam.

Dotakli smo se i privatnog života mladog glumca, pogotovo zato što sve češće možemo čitati o njegovom privatnom životu i potrazi za savršenom osobom. Ipak, da li ju je našao, nije nam htio otkriti. Ali, otkrio nam je ovo: "Protiv toga sam da se razvlače privatni životi po novinama. Pogotovo neukusno, golotinjom. Nikada nisam bio ljubitelj toga. Golotinju i seks volim, ali samo u svoja četiri zida", kaže Kurbaša.

A kad smo već kod golotinje, spomenimo za kraj da je nje večeras u Boćarskom domu bilo jako malo. Grudi Doris Vrečko cijelo vrijeme su bile prekrivene, jednako kao i one Aleksandre Grdić, ali i ostalih modela. Ne zagovaramo čednost, ali: bravo cure, kad ima promjene, nije dosadno!

Pročitajte više