Video - Druga večer FWZ-a: Otkačeni dizajner plesao i pjevao po pisti kraj golišavih modela

DRUGU večer Fashion Weeka Zagreb otvorila je dizajnerica Ana Kujundžić, poznata po svojoj velikoj ljubavi prema koloritu i geometriji. Upravo to mogli smo vidjeti u prikazanoj kolekciji, za koju je inspiraciju pronašla u mediteranu i prirodi. Puno šarenila i veselja stiglo je na pozornicu s njezinim modelima. Iako nije za svačiji ukus, Ana je pokazala nešto ležerno i urbano, a opet kreativno.

Ana Ćavar

Ana Ćavar, članica modnog studija Artiđana, pokazala je odličnu kolekciju, s nekoliko zanimljvih modela. Ovog puta koristila se tamnom bojom te taftom i zgužvanim materijalima, a pokazala je nekoliko haljina, te pretežito hlače i jaknice.

Kristina Burja

Dizajnerica Kristina Burja poznata je po ležernom stilu i nosivom pristupu modi. Burja se insprirala brzim način života koji nas danas okružuje, a ponovno smo mogli vidjeti da je njezin moto zaista prije svega zadovoljan kupac. Ona ne inzistira na avangardnim modelima, već svoju kreativnost ulaže u nosive modele. Lepršave suknje, haljine te uske traperice i pamučne majice bile su njezini aduti, a ne sumnjamo da će vrlo brzo pronaći i svoje obožavatelje, jer su brojni posjetitelji FWZ-a bili zadovoljni onim što je Burja pokazala.

Felder Felder

Sestre Danielle i Anette Felder, koje čine modni dvojac Felder Felder, a inspiriraju se često rock'n'roll estetikom. Kolekcija prikazana na Fashion Weeku bila je obojana bojama noći, sivom i petrolej bojom. Iskoristile su zimski svijeti svu njegovu hladnoću, no ipak zadržale ljepotu i ženstvenost modela. Uz sve, nadodale su kolekciji i detalj kožne trakice, koja je inače zaštitni znak sestrama Felder.

Louis De Gamma

Sjajni Louis De Gamma sigurno ima brojne obožavateljice među ženskom publikom, a i večeras je briljirao te bio najbolji modni trenutak večeri. Pokazao je elegantnu i ženstvenu kolekciju. Volumizirane haljine i romatične suknje te materijali koji prate žensko tijelo, bili su njegovi aduti za večeras. Njima je osvojio zagrebačku publiku i natjerao nas da jedva čekamo njegov povratak.

The Rodnik Band

Sjajan završetak ove druge večeri Fashion Weeka napravio je The Rodnik Band, odnosno Philip Colbert. Dizajner, umjetnik i glazbenik prikazao je svoju kolekciju tako štp je istovremeno pjevao sa svojim bendom. Plesao je s publikom, komunicirao s manekenkama i pokazao zanimljivu kolekciju inspiriranu avangardom i umjetnosti. Svaka haljina i komad odjeće izgledao je kao mali hommage pop artu.

Pročitajte više