Video: Dvotjednu agoniju "BB zvijezde" završavaju kao sumo borci

CELEBRITY Big Brother ovih dana funkcionira na principu dječjih rođendana - kad postane najbolje, mora se ići doma. Naime, nakon što je Index prvi objavio kako će se ovaj petak ugasiti BB zbog iznimno loše gledanosti, danas smo dobili službenu potvrdu od glasnogovornice Celebrity Bih Brothera Morane Lerge kako se show definitivno ukida. "Nismo zadovoljni rezultatima", kratko je prokomentirala Lerga.

Stanari su najvjerojatnije upoznati s tom činjenicom, pa su odlučili zadnja dva dana provesti što je veselije moguće. Big Brother im je naredio da se bore kao sumo borci, a borba se odvijala u dvorištu Kuće. Stanari su morali odjenuti velika sumo odijela i krenuti u borbu. Svakako, najzabavnije je bilo gledati Marka Grubnića kako gubi od komičarke Marine Orsag koju je u nekoliko navrata izvrijeđao kako uopće nije smiješna, pa mu se Marina dostojanstveno osvetila izbacivši ga van iz ringa. Napokon da i stanari "umiru od smijeha", što se svih ovih dana moglo vidjeti tek na kapaljku.

Neven Ciganović ponovno je bio u središtu pozornosti kada se čitala haiku poezija. Izgleda da je Indexova prognoza na početku showa, kako je Neven glavni klaun Kuće, ipak bila ispravna.

Sutra navečer na rasporedu je "veliko finale" u kojem će se šest kandidata boriti za novčanu nagradu od sto tisuća kuna. Kako doznajemo, RTL-ovci za poznate stanare nisu organizirali nikakav spektakularan oproštaj kao niti party nakon izlaska iz Kuće. Čini se da su toliko razočarani gledanošću ovog reality showa da nemaju volje niti proslaviti njegov kraj.

L.V.
Foto: RTL

Pročitajte više