VIDEO Ellen DeGeneres uhvatila ženu iz publike kako krade i doživotno je osramotila

Screenshot: YouTube

U NEDAVNOJ emisiji "The Ellen show" stvari su postale jako neugodne kad je slavna voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres uhvatila jednu ženu iz publike kako krade u studiju.


Naime, Ellen je za svoju publiku pripremila mali poklon kao uspomenu na njihovo sudjelovanje u emisiji i jasno napomenula da smiju uzeti samo jedan predmet sa sobom. Njezine obožavateljice nisu znale da je postavila i skrivenu kameru.

I dok su skoro svi bili pošteni, dvije su se žene posebno istaknule. Tako je jedna htjela i kapu i majicu, no kasnije je rekla da će uzeti samo majicu, a kapu kupiti. No, tu je bila još jedna žena koja nije primijetila skrivenu kameru i pobrala sve što je mogla.

Uz pomoć prijateljice, žena po imenu Nancy je tri puta dolazila do stola pokupiti što više stvari, a Ellen ju je odlučila posramiti i prozvala na javnoj televiziji. Njezina obožavateljica pokušala se izvući s time što joj "sestra nije mogla doći" i da je to bilo za nju, na što joj je Ellen rekla "puno sestara nije moglo doći" i nasmijala publiku.

"Znam da je ovo sramotno, ali neka ti ovo bude lekcija", rekla joj je Ellen i poslala da sjedne na "stolicu srama" pred cijelom publikom. Nancy je tako zbog jedne kape doživjela doživotnu sramotu.

Pročitajte više