Video: Emir Hadžihafizbegović dobiva show na jednoj od hrvatskih televizija

NAKON što je odradio više nego uspješnu prvu sezonu prikazivanja u eteru bosanskih televizija, večernji show "Večer s Emirom", koji vodi popularni glumac Emir Hadžihafizbegović, uskoro bi se mogao početi prikazivati i u eteru jedne od hrvatskih televizija, javljaju bosanski mediji.

Navodno bi predstavnici kuće koja producira show, UFA Medije, uskoro trebali krenuti u pregovore s domaćim televizijskim postajama koje su pokazale interes da Emira i njegove goste presele na naše male ekrane, a u kvalitetu showa se uzdaju što zbog atraktivnog voditelja, što zbog poznatih i glasovitih gostiju koje na tjednoj bazi ugošćuje.

Hadžihafizbegović je hrvatskoj javnosti poznat po liku smušenog susjeda iz reklama za mobilnog operatera, ali i po ulogama u filmovima "Karaula", "Crnci" i "Kenjac" redatelja Antonia Nuića, ali, kako kaže za Sarajevo-x.com, sam Emir nije pretjerano euforičan zbog još jednog televizijskog angažmana u Hrvatskoj.

"Ja sam čovjek kojem nije nepoznata geografija ovih prostora, snimao sam filmove u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji. Uz to, imamo komparativnu prednost što pričamo istim jezikom, pa nema razloga da ne surađujemo“, kaže Hadžihafizbegović.

Pročitajte više