VIDEO Fanovi popljuvali Davida Beckhama u "Kralju Arthuru": "Najgora gluma koju sam ikad vidjela"

Foto: Twitter/YouTube

DAVID BECKHAM ostvario je svoj prvi glumački angažman u filmu "Kralj Arthur" redatelja Guya Ritchieja, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama ne predstoji mu uspješna glumačka karijera, prenosi DailyMail.

Nakon što je izašao trailer za film u kojem se pojavio i Beckham, korisnici društvenih mreža dobro su ga "oprali", žestoko kritizirajući njegovu glumu. Beckham u filmu glumi jednog od vojnika Triggera.

U kratkom klipu Beckham je rekao samo nekoliko rečenica no i to je bilo dovoljno da ga obožavatelji popljuju.


"Ovo je najgora gluma koju sam ikad vidjela u životu", pisalo je u jednom komentaru.


"Molite se za Kralja Arthura! Ocijenjen je sa samo 14% na Rotten Tomatoesu. Čak ni Beckham ne može spasiti film", pisalo je u drugom.

 

"Mislim da me njegova uloga i odbila od filma", napisala je jedna tviterašica. Kritike su se redale.

"Jedina stvar koja će ostati zapažena u filmu je da Beckham ne zna glumiti. A mislim da sam to već i znao", glasio je još jedan komentar

"Istovremeno je i smiješno i predvidljivo i apsolutno depresivno što je Beckham u filmu", napisao je još jedan tviteraš.

Ipak, bilo je i onih koji su ga branili i čestitali na malom filmskom uspjehu iako su mnogi komentari da nije pošteno što je bivši nogometaš u filmu "samo zato što je David Beckham".

Njegovi kolege su ga pohvalile, ističući da je jako ozbiljno i odgovorno pristupio glumačkom angažmanu. "Unajmio je instruktora glume i čvrsto odlučio da će to dobro izvesti. Svemu pristupa jako, jako ozbiljno", rekao je jedan od glumaca na setu.

Bivšoj nogometnoj zvijezdi u filmu društvo prave Jude Law, Charlie Hunnam i Eric Bana, a koliko je dobar ili loš glumac možete prosuditi i sami u kinima.

Pročitajte više