VIDEO Fanovi se oduševili trailerom filma o Prijateljima pa ih dočekalo razočaranje

Screenshot: Youtube/Twitter

FANOVE je oduševio trailer za filmski nastavak Prijatelja 14 godina nakon emitiranja posljednje epizode ove popularne serije, ali ih je ubrzo dočekalo razočaranje budući da se pokazalo da je najava lažna.

Iako su se fanovi ponadali da se film o ponovnom ujedinjenu prijatelja zaista snima, ipak se radi o neslužbenom traileru. Objavio ga je Smasher, YouTube kanal koji često izrađuje vrlo uvjerljive, ali lažne trailere za filmove.

Film pod nazivom "The One With The Reunion" bavio bi se ponovnim susretom šest omiljenih junaka nakon što su izgubili kontakt na nekoliko godina, a životi su im krenuli u prilično neuobičajenim smjerovima.

U središtu radnje našli bi se Monica i Chandler koji su pred razvodom. Monica je još uvijek najbolja prijateljica s Rachel Green koja je postala terapeutkinja.
Phoebe je postala liječnica, a Joey je slavni glumac koji na jednoj zabavi susreće starog prijatelja Rossa koji se počeo baviti politikom.

Trailer je sastavljen od dijelova filmova i serija u kojima su glumci iz slavne šestorke nastupili nakon snimanja serije, a djeluje toliko uvjerljivo da su mnogi obožavatelji povjerovali da će napokon dobiti priliku vidjeti nastavak svoje omiljene serije na filmskom platnu.

"Ako će ovaj film stvarno izaći i u njemu su prekinuli Monica i Chandler, prekinuli su Ross i Rachel, a Phoebe je doktorica, ja ga neću gledati", bila je jedna od reakcija.

"Upravo sam vidjela trailer za film Prijatelji i ne znam je li stvaran, ali vrištat ću."

"Ljudi, snima se film o Prijateljima. Upravo sam se rasplakala, toliko sam uzbuđena."

Iako se fanovi i dalje nadaju ponovnom okupljanju omiljenih likova, čini se da od toga za sad neće biti ništa.

"Šalili smo se da bi Prijatelji, da su snimljeni danas, samo prikazivali kafić pun ljudi koji bulje u svoje mobitele, ne bi bilo nikakve radnje ni razgovora", rekla je Jennifer Aniston za Huffington Post.  

Pročitajte više