VIDEO Fanovi su uvjereni da je članica kraljevske obitelji zaspala na krunidbi

Screenshot: TikTok

INTERNETOM se širi snimka praunuke kraljice Elizabete II. Zare Tindall, kojoj je, čini se, bilo teško ostati budna za vrijeme ceremonije krunidbe. Zara je dan prije krunidbe bila u noćnom izlasku, piše Mirror, a na snimci objavljenoj na TikToku vidi se da je nakratko zaspala tijekom ceremonije.

Borila se da drži oči otvorene, a u jednom trenutku se vidi kako je potpuno zatvorila oči na nekoliko sekundi. Fanovi kraljevske obitelji oduševljeni su snimkom. 

"Malo je odmorila oči", "Kladim se da je ona jedina zabavna u obitelji", "Posljedice noćnog izlaska", "Tako je mamurna", "Mamurluk... Ipak su poput svih ostalih obitelji", "Zauvijek će mi biti najdraža", samo su neki od komentara ispod videa.

@hrhzara Zara Tindall falls asleep at the coronation #brf #fypシ #fyp #britishroyalfamily #king #kingcharles #princewilliam #princessbeatrice #princesseugenie #princeharry #zaratindall #zaraphillips #miketindall #viral #trending #royalfamily #royal #royals #foryou #coronation #britishroyals #queen #queenelizabeth #princessanne #family ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

Britanski mediji raspisali su se kako su Zara i njezin suprug Mike Tindall dan prije krunidbe bili na zabavi u Londonu. Večerali su u ekskluzivnom privatnom klubu Oswald's s ostalim članovima kraljevske obitelji. Nakon večere Zara i Mike zaputili su se u noćni klub, a paparazzi su ih snimili kako u 2 ujutro hodaju gradom držeći se za ruke. 

Pročitajte više