VIDEO Fatalna Helga iz ´Alo ´Alo! danas je potpuno neprepoznatljiva

Screenshot: YouTube

IME Kim Hartman na prvu vam možda neće biti poznato, no ako vam kažemo Helga iz 'Alo, 'Alo! odmah ćete se sjetiti fatalne plavuše iz kultne serije.

Smiješna nacistička vojnikinja utegnuta u kožni korzet bila je seks simbol generacijama, a Kim je otkrila da glumiti je nije bilo nimalo lako.

"Ja nikada Helgu nisam doživljavala kao nacista, ona je samo bila intimna s njemačkom vojskom. Želja za bogatim mužem iz visokog društva joj je bila pokretačka snaga. Vođena je ambicijom i sigurna sam da je htjela biti Hitlerova djevojka ili misteriozna špijunka kao Mata Hari, no kao i drugi Nijemci u 'Alo, Alo!, za to nije bila sposobna. I Helga i ja smo voljele glumiti seks simbol, bilo je to jako zabavno i oslobađajuće", rekla je za britanske medije.

Kad je prvi put pročitala scenarij, skoro je plakala od smijeha.

"Tako zapisano na papiru bilo je jako zabavno, znala sam da se prijavljujem za nešto posebno, no nitko od nas nije znao da će serija postati tako masovno popularna već za dvije, tri godine", rekla je.

Njen partner, Herr Flick, odnosno glumac Richard Gibson bio je najduhovitiji na setu.

"Sjećam se da jednom nisam mogla obuzdati smijeh kad smo se trebali špijunirati iza ograde. Nešto je trebalo eksplodirati, a mi smo trebali biti prekriveni zemljom. U trećem pokušaju je na mene pala zemlja, a umjesto da na njega padne isto toliko, ljudi iz tehnike su bacili na njega tonu zemlje i to direktno na glavu. On je zadržao ozbiljno lice, ali ja nisam", ispričala je. 

Pročitajte više