VIDEO Fotograf koji prati curu po svijetu prvi put pokazao što se stvarno događa iza kamere

Screenshot: YouTube/Instagram

SVI GA znaju kao fotografa koji putuje svijetom držeći za ruku svoju djevojku, a sad je Murad Osmann otkrio kako su nastale neke od fotografija koje oduzimaju dah.

Ovaj ruski fotograf sa svojom suprugom Natalijom putuje svijetom i bilježi predivne prizore na koje nailaze, a svakoj fotografiji zajedničko je to što se na njima nalazi Natalia, fotografirana s leđa, dok drži Osmana za ruku.

Prošle godine ovaj je bračni par posjetio Indiju te su na svom profilu na Instagramu objavili seriju fotografija iz te zemlje. U videu koji je nedavno objavio na YouTubeu, Osmann je pokazao kako su te fotografije nastale i kako su u stvarnosti izgledali krajolici koje su snimili.

Snimka pokazuje i da je Osmannu najveća briga tijekom snimanja u Delhiju bila hoće li mu lokalno stanovništvo ukrasti kameru. Potom je njegova supruga objasnila da lokalci, već tradicionalno, traže da se maknu.

"Dame i gospodo, ovako to izgleda u stvarnosti", dodao je on.

U sljedećem kadru nalazi se s dva slona te gledatelji mogu vidjeti kako izgleda snimanje testnih fotografija prije nego što dođe sređena Natalia.

"Došli smo u Udaipur i otkrili posve drugačiju Indiju", rekla je Natalia.

Prije njega posjetili su New Delhi, Varanasi, Agru i Jaipur.

"Odlučili smo da ćemo se na posljednjoj lokaciji odmoriti, a Udaipur je bio najbolji izbor. Naravno nismo se izležavali nego sam fotografirao na obližnjem jezeru", pojasnio je njen suprug.

Otkrili su i da im je teško opisati kako su se osjećali kad su prvi put uživo vidjeli Taj Mahal.

Video je dosad pregledan više od 400.000 puta, a brojni gledatelji istaknuli su da im se i ovakve neuređene snimke jako sviđaju. Posebice zbog Natalije.

"Ova žena je prelijepa, ona je najsretnija djevojka na svijetu", tvrde neki. 

Pročitajte više