VIDEO Garantiramo da će vam ova djevojčica i njen preslatki mali brat s Downom popraviti dan

Screenshot: YouTube

MALENI Bo iz Utaha rodio se s Downom i nizom srčanih i plućnih bolesti, zbog kojih je morao biti podvrgnut teškim operacijama u najranijoj dobi. Liječničke prognoze nisu bile najbolje, a stručnjaci su tvrdili da svoju prvu riječ neće progovoriti prije trećeg rođendana.

No, Bou su dvije godine i već uspješno izgovara 10-ak riječi, a za to je dobrim dijelom zaslužna njegova 11-godišnja sestra Lydia, koja mu neprestano svira i pjeva. Prva je bila "happy", zahvaljujući pjesmi "You are my sunshine", koju mu je često pjevala.

"Blagoslovljeni smo što ga imamo. Promijenio nam je život", kaže mama Boa i Lydije, Amanda Bowman Gray, koja ističe da je terapija glazbom sjajno utjecala na malog dječaka nakon teške operacije srca, zbog koje je dugo boravio u bolnici.

"Lydia je bila uporna i nastavila mu svirati i pjevati i kod kuće. Jako smo ponosni na našu djecu", istaknula je Amanda.


Kolika su Bo i Lydia inspiracija za obitelji djece s Downom, ali i sve ostale, dovoljno govori brojka od preko 30 milijuna pregleda njihovog videa.

Osim sestre, Bo ima i dva starija brata, koje također obožava.

Pročitajte više