Video - Gego diskvalificiran s Farme: Udario je kameru i uništio brvnaru

STJEPAN BARIŠIĆ GEGO već večeras ima status bivšeg farmera. Temperamentni glazbenik diskvalificiran je zbog nepoštivanja pravila Farme. Nakon što ga je većina farmera dodjelom šibice izabrala za prvog duelista, razočarani natjecatelj pokazao je da ne zna podnijeti kritiku i poraz.

Najprije je sasuo niz uvreda na račun Marije, a nezadovoljan je naglo postao i muškim dijelom Farme. Sve ih je okarakterizirao kao "ulizice i petokolonaše", a dok je sa Simonom u kući za sluge komentirao rezultate, udario je kameru.

Dvoboj otkazan, a sutra na Farmu ulaze izazivači

Iako je za protivnika u areni izabrao Marija Mlinarića, u izolaciji je Gego napravio novi prekršaj uništavanjem brvnare. Budući da pravila Farme jasno nalažu kako se sudionici ne smiju ponašati, Gego je zbog oštećivanja imovine i kršenja fair playa diskvalificiran iz showa i večeras napušta Farmu te se dvoboj sutra neće održati. U live emisiji vidjet ćemo što se sve dogodilo, kako je i zašto Gego napustio seosko imanje te upoznati izazivače koji donose novi obrat na Farmu kojeg starosjedioci ne očekuju.

U tri tjedna svog boravka na Farmi Gego se uspio zamjeriti ostalim farmerima izdvajanjem od drugih tijekom ručka, pljuvanjem u Marijin obrok i odlaskom na spavanje u kokošinjac što su kaznili izabravši ga za duelista. Njegov nesportski potez uništavanja imovine kaznila je produkcija.

D.D.
Foto: Nova TV

Pročitajte više