VIDEO Gledatelji zgroženi grupnim silovanjem u sapunici, producenti objasnili zašto su to snimili

Screenshot: YouTube

GLEDATELJI legendarne britanske serije Coronation Street zgroženi su scenom koja sugerira da su lik Bethany silovala trojica muškaraca.

Priča iz serije u mnogo čemu podsjeća na posljednje slučajeve grupnih silovanja u toj zemlji, a iako zapravo ne prikazuje ništa više od zatvaranja vrata nakon sumnjiva razgovora, gledatelji su burno reagirali.

Zbog svega se oglasila jedna od producentica serije Kate Oates koja je rekla za Digital Spy: "Nathan 'skuplja' te cure kako serija ide. Prema mom mišljenju, ovo je feministička priča o ženama koje imaju problema sa samopouzdanjem, koje su vrijeđane i zlostavljane. Vidimo da je Bethany na tabletama za mršavljenje, ovisna je o energetskim tabletama, dečki je odbijaju i nije joj lako. Njeno samopouzdanje je na niskim granama i jako je ranjiva. U tim situacijama važno je prepoznati da su mlade žene u opasnosti i da im je potrebna podrška".

"Vrijeme leti, a djeca i mladi ljudi skrivaju puno toga od roditelja, ili zbog straha ili zato što to tako mora biti. Nikad ne znate što se događa dok ne zastanete, komunicirate i vjerujete djeci. Važna je otvorena komunikacija, razgovor, pružanje podrške i davanje ljudima do znanja da ih slušate", dodala je.

Naravno da je bilo onih koji ne žele takve scene na televiziji, no kako piše Unilad, to je samo guranje problema pod tepih i stvaranje iluzije života bez problema. 

Pročitajte više