VIDEO Građani su nam otkrili detalje najboljeg tuluma u životu, jedan odgovor je vrh

Foto: Index Video

DA Hrvati i party idu ruku pod ruku pokušali smo saznati u novoj Indexovoj anketi. Prošli smo centrom Zagreba i pitali sugrađane o tome koji im je najbolji party u životu. Odgovori su varirali od urnebesnih do potpuno neočekivanih.

Od slomljene ruke do odlaska u grad na drugom kraju Hrvatske - a isprva je djelovao kao samo još jedan običan dan - pogledajte koje smo još sve odgovore dobili od sugrađana.

Nakon što smo istražili uspomene postavili smo dodatna pitanja o pripremi za zabavu i omiljenim vrstama izlazaka. Neki građani otkrili su da uz piće vole i ukusnu hranu kao dodatak svojoj večeri, a među omiljenim grickalicama izdvojile su se i Kviki grickalice.

Da dobra zabava može imati različite oblike i značenja pokazali su nam razni odgovori. Za neke je to prilika za interakciju s prijateljima i opuštanje, dok drugi traže adrenalin i uzbuđenje. Istraživanja su čak pokazala da žudnja za tulumarenjem i zabavom ima duboke korijene u ljudskoj evoluciji, s našim precima koji su društveno okupljanje koristili kao način povezivanja i komunikacije.

U konačnici, bez obzira na razloge i oblike zabave, čini se da je želja za povezivanjem i uživanjem u društvu prirodna ljudska karakteristika, a građani Zagreba su samo jedni od mnogih koji u tome imaju odlična iskustva.

Sadržaj donose Index i Podravka u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više