VIDEO Hasbullu razljutio dječak koji ga je uštipnuo za obraz

Screenshot: TikTok

NAJVEĆA internetska zvijezda današnjice, 20-godišnji Rus Hasbulla Magomedov, naljutio se nakon što ga je jedan mladi obožavatelj uštipnuo za obraz.

U videu koji je podijeljen na društvenim mrežama može se vidjeti kako Hasbulla pozira za fotografije s mnoštvom fanova. Međutim, jedan dječak tada mu prilazi i stišće mu obraz.

Hasbulla je dječaku uputio oštar pogled i zaprijetio mu prstom, prije nego što se okrenuo i nastavio sa svojim poslom.

Nedavno potpisao milijunski ugovor s UFC-om

Podsjetimo, zbog rijetkog genetskog poremećaja Hasbulla, iako ima 20 godina, izgleda kao dijete, no upravo to mu je donijelo status svjetske senzacije.

Hasbulla ima više od četiri milijuna pratitelja na Instagramu i dobiva na tisuće lajkova i komentara sa svakom fotkom koju objavi.

Sponzori mu plaćaju ogromne cifre kako bi promovirao njihove proizvode, a također često ide i na plaćena putovanja svijetom te se vozi u privatnim luksuznim avionima i automobilima te odsjeda u najskupljim hotelima, a nedavno je potpisao i višemilijunski ugovor s UFC-om te ga čeka veća zarada nego što je imaju neki UFC-ovi borci.

Navodno, Hasbulla će u UFC-u imati poseban zadatak i neće se boriti. U njegovom ugovoru stoji da će biti prisutan na svim UFC-ovim eventima i nastupima između borbi.

Pročitajte više