Video - Hrvanje se pretvorilo u seksi borbu: Sonja zajahala Marija Mlinarića

IAKO su u centru pažnje na Farmi Dino Bubičić i Ivana Paris, koja mu ne da mira čak ni kad spava, pažnju su počeli privlačiti i Mario Mlinarić i Indexova blogerica Sonja Kovač, između kojih su se počele rađati simpatije. Bez obzira što je izabrana za prvu duelisticu, Sonja je nakon sastanka dan provela u Marijevom zagrljaju.

Sonja je zaboravila na učenje i vježbanje kako bi se što bolje pripremila za sutrašnji dvoboj

Naime, iako su sve započeli hrvanjem, Sonja je završila s nogama oko Marijevog vrata. Oduševljenje se vidjelo na licima oboje farmera koji su tu igricu pretvorili u međusobno drpanje i tako nastavili cijelo popodne. Sonja je zaboravila na učenje, vježbanje i sve ostalo kako bi se što bolje pripremila za sutrašnji dvoboj koji je čeka.


I dok se potencijalni ljubavnici drpaju, ovotjedni gazda Vajta si je osigurao mjesto sluge sljedeći tjedan. Iako je i Marija Štrajh, koja ga je postavila za gazdu, mislila kako će se ako ništa barem "dobro zajebavati", pogriješila je i razočarala se baš kao i svi ostali farmeri. Dok je za vrijeme kada je gazda bio Dino Bubičić ili Simona Gotovac na selu vladala idila i svakodnevne zabave uz popriličnu količinu alkohola, Vajta je pripremio niz diktatura.

"Da mogu, odmah sutra bih izbacio Vajtu"

Osim što zahtjeva da se svi farmeri prihvate svih poslova, Vajta je rano ujutro poludio na glavnu kuharicu Giannu jer nije stavila kuhati ručak. Jedini problem u cijeloj priči je činjenica da je bilo devet ujutro i da farmeri još nisu doručkovali. Nakon niza uvreda na račun farmerica koje su se tada nalazile u kuhinji Vajta je odlučio da je najbolje da se oni međusobno dogovore tko je gazda.

Farmeri su ipak popustili i ostavili ga na tom prestižnom mjestu dok su iza njegovih leđa napravili mali pakt. Simona, Boris, Sonja i Ivana već su izrazili svoje mišljenje i priznali jedno drugome kako bi Vajta prvi trebao otići s Farme. "Da mogu, sutra bih izbacio Vajtu", rekao je Boris dok je plaha Simona rekla kako nije u redu što je vikao na nju jer je uzela fenjer kada je tijekom noći išla na WC.

A.M.
Foto i video: Nova TV

Pročitajte više