Video - Istina ili marketinški trik: Član Backstreet Boysa obolio od svinjske gripe

SVINJSKA gripa još uvijek "žari i pali" svijetom. Kako javljaju američki mediji, posljednji celebrity koji je obolio od nje je - Brian Littrell iz boy benda Backstreet Boys. Dok zagrebački koncert popularne skupine najvjerojatnije neće biti otkazan, s obzirom da će se održati 27. studenog, nekoliko njihovih nastupa u SAD-u otkazani su.

"Zaista smo se veselili što ćemo provesti neko vrijeme s našim njujorškim obožavateljima i prijateljima i nadamo se da ćemo se ubrzo vratiti i napraviti sve kako bi nadoknadili izgubljeno vrijeme", poručili su članovi benda kojima je za svaki slučaj, s obzirom da su bili u kontaktu s oboljelim kolegom, pripisan lijek Tamiflu.

Dok su fanovi diljem svijeta poprilično zabrinuti zbog bolesti Briana te zbog mogućeg otkazivanja koncerata koji su zakazani za skorije vrijeme, neki mediji raspisali su se o slučajnosti njegove bolesti. Naime, kako tvrde, poprilično je zanimljivo da je vijest o njegovoj bolesti objavljena samo dan prije izlaska njihovog najnovijeg albuma "This Is Us". U slučaju da je zaista riječ o marketinškom triku, pojedini američki mediji pohvalili su dečke jer su "to odradili najbolje što su mogli" - reklamirali novi album, a ujedno i pobudili zanimanje javnosti.

Pročitajte više