VIDEO Ivo i Mia oduševili žiri i dobili zlatni gumb od Davora

Screenshot: Nova TV

U PETOJ epizodi Supertalenta pao je još jedan zlatni gumb.

Davor Bilman dao ga je plesnim partnerima Ivi Štrkljeviću i Miji Kuleš koji su pokazali umijeće plesa na šipci i oduševili sve članove žirija. 

"Wow! Ja nikad ovo nisam vidjela! Nisam znala uopće da pole dance može tako lijepo, plesno, s pričom… van sebe sam!" počela je Martina, a Maja nastavila: "Ljudi ovo nisu istine. Naprosto kao da ste letjeli. Pomeli ste ovu pozornicu tako ste došli skromno, ali ste završili točku kao dva najveća pobjednika."

Dobili su tri DA od tri člana žirija, a onda je uslijedio komentar Davora Bilmana.

"Bilo mi je simpatično. Nešto što dosad nismo vidjeli. Jako mi se sviđa plesnost u vašem nastupu. Sad znamo zašto se to zove ples na šipci. Nisam baš sto posto siguran da bi mi trebali podržavati ovakav nastup… i ja nisam iskoristio svoj zlatni gumb pa ću sada", iznenadio ih je Bilman.

Tko su Mia i Ivo?

I Mia i Ivo se pole danceom bave već desetak godina pojedinačno, a odnedavno su odlučili nastupati kao duo jer su se jako povezali. Ivo je imao težak život jer je s 14 godina izgubio majku, na prvoj godini faksa i oca, a prošle godine mu je preminuo brat.

Ti događaji su Ivu izgradili, a on i Mia su se još više spojili jer je i ona izgubila oca koji joj je bio fan broj jedan i ponosno hodao s novinama kad bi nešto o njoj pisali. Ivo Miju opisuje kao simpatičnu, svoju, otvorenu i drugačiju. Mia za Ivu kaže da je najbolji muškarac kojeg je upoznala pored svog oca jer je pametan, snažan, smiješan, tvrdoglav i svoj. Vole se poput brata i sestre.

Pročitajte više