Video: Iz showa otplesala Vanessa Radman, ukočena Ugarkovićka se provukla dalje

IZ SHOWA su otplesali Vanessa Radman i Robert Schubert, i to zahvaljujući veselom jiveu i fantastičnim Radmaničinim nogama čija anatomija je definitivno zasjenila plesne korake. Ipak, od njih je žiri, kako su napomenuli, očekivali više i udijelili im poslovično "pristojne" ocjene, i to zbog nedostatka energije - same šestice s ukupnim brojem 24, jednako kao i Marijine i Mlikotine, koji su se ipak provukli dalje. Vanessa nije razočarana, a kratki vijek televizijskog plesanja ostat će joj u lijepom sjećanju.

Treću emisiju Plesa sa zvijezdama otvorili su Ana Ugarković i mentor Nocolas, i to strastvenim tangom u kojem se netelevizična Ugarkovića snašla bolje nego u dosad joj postavljenim plesnim zadacima. Iako je njezina ukočenost umjesto strasti u vrijeme nastupa apsolutno carovala ekranom, Ana je od standardnog žirija dobila mlake pohvale i mlake ocjene zbog napretka koji je pokazala.

Vedran Mlikota i Marija u ovoj epizodi su se uhvatili twista i prilično dobro uskladili, iako im uloge u Pulp Fictionu za ovu izvedbu nitko ne bi dao. S nama se složio i strogi žiri udijelivši im pokoju pohvalu i pokudu i ocjene ukupnoga zbroja 24.

Pohvale prate niske ocjene

Šarmer Frano Lasić kroz tango je, poput Nicolasa ranije, poveo svoju partnericu Tamaru Žutić, i to prilično uspješno, barem što se žirija tiče. "Ovo je ono što tražimo i ovo je stvarno velika pohvala", rekao im je žiri, ali tvrdnju nije potkrijepio ocjenama. Frano i Mirjana dobili su četiri solidne sedmice koje su im bile čisto dovoljne da otplešu dalje u show.

Franka i Ištvan nastavili u fantastičnom revijalnom tonu

Franka Batelić i Ištvan Varga zaplesali su tango, a oboje su priznali da breme favorita s kojim su suočeni tek sad izlazi na vidjelo. Mlada, lijepa i talentirana Franka tako je još jednom pokazala da bi uskoro mogla prerasti golišave nastupe i lakonotne pjesmuljke i prebaciti se na nešto teatralnije, i to s jednakim uspjehom. "Tango je inteligentan ples i traži puno emocija, a jedino što mi je smetalo je bilo to da se nije uklapa. Ostalo je bilo sve dobro", napomenuli su svi redom, a Franka i Ištvan izmamili su gromoglasan pljesak publike i vrhunskih 38 bodova od žirija te noć vjerojatno završili u suzama radosnicama.

Šulentić i Damir pomeli plesni podij

Slično je vjerojatno bilo i Ivi Šulentić koja je za ples kao stvorena; otplesala je jive sa svojim partnerom Damirom i oduševila prvenstveno Duška Ćurlića, publiku, ali i žiri. "Čestitam. Večeras najbolji ples koji sam vidio", poručio im je Dinko i nije htio duljiti jer - sve će pokazati ocjene. S njim su se složili i ostali članovi žirija te to dokazali i ocjenjivačkim tablicama koje su pokazale ukupan zbroj od maksimalnih četiri cenera, da citiramo legendarnu Barbaru Kolar.

Posljednji su na usijani podij izašli Gordan Kožulj i njegova mentorica Ana Herceg koji su se večeras odlučili za ozbiljni, inteligentni strastveni tango. Osrednja izvedba osigurala im je simpatije publike i žirija i prolaz u sljedeću emisiju, a ono što ne možemo preskočiti je sigurno zapelo za oko svim ženama prikovanim za male ekrane - zgodni Kožulj u fraku je blistao, a otplesana bajka u ritmovima tanga ovom vrsnom sportašu uskoro bi mogla priskrbiti i titulu seks fenomena. Dobili su 33 boda.

Gosti začinili emisju

A osim već legendarnog dekoltea Barbare Kolar koji iz epizode u epizodu sve više blista, subotnju televizijsku večer začinile su zvijezde mjuzikla "Za dobra stara vremena", Marko Tolja i Zrinka Cvitešić, te Oliver Dragojević koji je okupljenima u studiju otpjevao "Virujem u anđele" te atmosferi dodao još malo glamura.

Pročitajte više