VIDEO Iz srca Zagorja na europske ulice: Ovdje se popravljaju bankomati

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Lacuna

BANKOMATI iz raznih dijelova Europe popravljaju se u Zagorju. Nakon kvara ili orobljavanja stižu u Sveti Križ Začretje, a kad se obnove, vraćaju se na ulice Italije, Francuske, Portugala, Grčke… 

Da svi mehanizmi unutar bankomata rade kako treba, brinu se radnici tvrtke Euro Var, koja popravlja i servisira bankomate iz svih krajeva Europe. Bili smo u njihovom pogonu kako bismo provjerili što točno rade i sve to snimili. Pogledajte što smo zabilježili. 

Iako su česta meta kriminalaca, novac unutar bankomata zaštićen je raznim mehanizmima, među kojima je i bojenje novčanica u slučaju provale. Takve novčanice više nisu upotrebljive i zna se da su došle iz orobljenog bankomata. No bankomat može biti neupotrebljiv i iz drugih razloga - ponekad se ošteti neki dio ili ekran ne reagira na dodir. 

Baš kao što bankomat mora biti u potpunosti siguran za čuvanje i distribuciju novca na bilo kojoj lokaciji, tako i radnici moraju biti sigurni na svom radnom mjestu. U svom poslu susreću se s kemikalijama, što, uz bravarske poslove, zahtijeva kvalitetnu i udobnu radnu opremu i odjeću koja će ih prije svega zaštititi. Toga su svjesni u Euro Varu pa su odabrali zaštitnu odjeću iz susjedne tvrtke LACUNA, regionalnog lidera u distribuciji i proizvodnji osobne zaštitne opreme. 

Još od 1995. godine LACUNA pod vlastitim brendom kontinuirano dizajnira i razvija kvalitetne proizvode namijenjene zaštiti i sigurnosti na radu u skladu s propisanim EU standardima i potrebama svakog profesionalca i poslodavca.

Kupci radne i zaštitne odjeće, obuće, rukavica kao i ostale zaštitne opreme iz asortimana LACUNA, tvrtke su koje obuhvaćaju gotovo sve industrije, ali i pojedinci koji koriste Lacuna proizvode za različite aktivnosti u slobodno vrijeme.

Sponzorirani sadržaj donose Index i LACUNA u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.