VIDEO Iza najpoznatije scene orgazma na svijetu krije se uvrnuta priča: "Njegova mama sve je gledala"

Screenshot: YouTube

FILM "Kad je Harry sreo Sally" izrodio je jednu od najpoznatijih scena orgazma na svijetu, a ono što je manje poznato jest da je za glumu Meg Ryan zaslužan jedan muškarac koji joj je objasnio kako da to odglumi.

Kultni film nastao je 1989. godine, a kadrovi u kojima Meg glumi vrhunac dosad su korišteni za sve i svašta. Gotovo da i nema osobe koja nije vidjela scenu u kojoj slavna glumica uzdiše, a njen kolega Billy Crystal otkrio je kako je ona nastala.

Naime, sama scena orgazma nasred restorana nije bila u scenariju, ali su Meg i Billy razgovarali te zaključili da bi bilo super kad bi ona odglumila orgazam dok je ljudi okolo gledaju. Čak je i rečenica "Dat ćete mi ono što je ona naručila" bila njihova ideja.

<br>

Kad je došao trenutak za snimanje, Meg se zaledila, a umjesto da se opusti, djelovala je ukočeno i neuvjerljivo. Tada joj je pomogao redatelj filma Rob Reiner.

"Rob je sjeo preko puta mene i rekao joj: 'Hoću da ovako odglumiš'. Izgledalo je kao da sam na spoju s njim, a onda je on odglumio glasan orgazam", ispričao je Billy godinama nakon snimanja filma.

Rob se brzo pokajao što je odglumio orgazam, jer je žena koja govori: "Dat ćete mi ono što je ona naručila" zapravo njegova majka. Doduše, ona mu je zapljeskala na kraju. 

<br>

Pročitajte više