VIDEO Iznenađenje u Supertalentu: Neprijavljena natjecateljica ide direktno u polufinale

Foto: Nova TV

ANTONIJA DORA PLEŠKO, koju je hrvatska javnost upoznala 2009. godine u prvoj sezoni Supertalenta 2009. godine ove je sezone dopratila prijateljicu Lorenu Bućan na isto natjecanje. Ono što nije znala jest da se njena mama dogovorila s voditeljima Igorom Mešinom i Reneom Bitorajcem i dala im matricu.

Rene i Igor gurnuli su je na pozornicu, a kad je krenula matrica zapjevala je. Čim je završila pjesmu, Maja Šuput pritisnula je zlatni gumb i lansirala je u polufinale.

"Zaslužila si ga! Mogla sam čekati još sto godina! To je to, nema dalje", rekla je Maja.

"Antonia, skuhali su ti savršeno! Ja ću se s Majom Šuput malo kasnije obračunati jer mi je uzela zlatni gumb. Svaka čast i dobro nam došla u Supertalent", dodala je Martina.

I Antonijina prijateljica prišla je u sljedeću fazu natjecanja.

Žiri je fascinirao i Niko Milan, koji je pjesmom ''Još uvijek sanjam da smo zajedno'' želio poslati poruku bivšoj supruzi. Posebno emotivno nastup je doživjela Maja, koju je Niko rasplakao. 

Plesni i ljubavni par Emil i Matea svojim su nastupom podigli publiku na noge.

"Volio bih reći kako ja nisam poznat kao neki dizatelj, a vama sam se ustao i pljeskao tako da vam i to nešto govori. Rekao bih da je ovo bila najplesnija akrobacija koju sam ja vidio. Nemam što za prigovoriti", rekao je Davor Bilman

"Ne znam je li uopće smijem to reći, ali ovo je meni najbolja točka od svih točaka. Klanjam vam se, apsolutno fantastično", dodala je Maja.

Sedmogodišnja Rita Sinanović oduševila je žiri svojim stepom.

"Lijepo si se pripremila i zaista si kao profesionalka. Mogu samo reći da ja inače trebam izbjegavati šećer, ali ti si bila odlična", rekao je Davor.

Sa sjajnom koreografijom predstavila se i plesna skupina Megablast.

"Doista je teška za pratiti, toliko se toga dešava, tako da zapravo čovjek od onog silnog mingla čezne za čistim formacijama i da vas se može pratiti koliko jeste sinkroni u pokretima. Svaka čast cure", poručila im je Martina.

Mađioničar rodom iz Francuske Guy Pardillos svojom je francuskom magijom apsolutno oduševio žiri, usput otkrivši da Maja ne nosi grudnjak.

Yo-yo majstor Filip Vojković oduševio je žiri svojom vještinom, ali i činjenicom da nema mobitel.

"Ja mislim da je ovo sjajno što radiš i da mladoj ekipi pokazuješ da osim mobitela postoji i neka osobna fascinacija koja ne mora biti nužno trendi i in, a koja tebe ispunjuje", rekla mu je Martina.

Pjevač Vjekoslav Vostrel svojim nastupom izazvao je podijeljene reakcije žirija, Maju i Janka je oduševio, a Davora i Martinu ne.

"Mene nisi dotaknuo. Ne mogu osporiti tvoj glas, ali ja se nisam naježio", rekao je Davor.

 

Pročitajte više