VIDEO Je li ovo najdirljivija reklama ovog Božića? Rasplakala je milijune

Foto: Instagram

Božićna reklama koju je snimio jedan pub u Sjevernoj Irskoj rasplakala je ljude diljem svijeta. Kad je vlasnica bara Charlie sa sjedištem u Enniskillenu, u okrugu Fermanagh, Una Burns postavila oglas, nije očekivala da će reklama postati viralni hit.

Jednostavna, ali vrlo dirljiva reklama puba prikazuje starca koji sam šeta gradom s potištenim izrazom na licu. Kad uđe u bar, društvo mu pravi jedan par i njihov preslatki pas koji sjede, piju i razgovaraju s njim. Ljudi na internetu savjetuju da pripremite kutiju maramica prije gledanja.

Šest milijuna pregleda

Ukazujući na usamljenost mnogih u božićno vrijeme, reklama je osvojila društvene mreže, a neki su je gledatelji čak uspoređivali s remek-djelima koja je John Lewis stvarao tijekom godina. Video je prikupio više od šest milijuna pregleda na X-u.

"Mi smo samo mali, lokalni pub i samo smo htjeli božićnu reklamu koja će imati odjeka među ljudima. Božić može biti stvarno teško vrijeme za neke ljude. Nismo očekivali ovakvu reakciju, predivno je čitati komentare ljudi", izjavila je Burns za PA News Agency.

Pročitajte više