VIDEO Kako kupuju muškarci, a kako žene? “Odem u špeceraj, al ne izlazim bez hudice“

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: City Center one

NIJE TAJNA da se muškarci i žene razlikuju u mnogočemu, pa tako i kupovini. Žene ju smatraju razbibrigom, a muškarci kupuju kad moraju. 

Navike kupovine među muškarcima i ženama znatno se razlikuju, često zbog društvenih normi. Žene temeljito istražuju proizvode i uspoređuju cijene, pažljivo planiraju kupnje i redovito provjeravaju nove ponude u trgovinama. Muškarci, s druge strane, preferiraju brze i efikasne kupovine i rjeđe posjećuju trgovačke centre.

Mi smo u City Center one East poveli Doris i Kristijana te ih pustili da nas odvedu na najdraže odjele. Otkrili su nam što najradije kupuju i u čemu vole vidjeti drugi spol, ali o tome više u videu u nastavku. 

Doris je otkrila da su joj najdraži odjevni predmet traperice. 

"Obožavam blijedi traper, a od modela najdraže su mi trapezice. Mislim da se super mogu iskombinirat na bilo koju kombinaciju", otkrila nam je. 

Kristijan je priznao da mu se dogodi da ode u špeceraj, a doma se vrati s duksom. Kad su u pitanju tenisice, radije bira old school modele. 

Otkrili su nam koliko često odlaze u kupovinu. 

"Jednom mjesečno. Ak se zalomi, možda dvaput", rekao je Kristijan. 

Doris ima malo drugačije navike kad je u pitanju broj mjesečnih posjeta shopping-centrima. 

"Pa u pravilu idem jednom tjedno. Čim sjedne plaća, pravac u šoping", rekla je iskreno, na što se Kristijan nasmijao. 

Foto: Index Video

Otkrili su nam i što vole vidjeti na curi i dečku, ali i da im je City Center one prva stanica kad biraju poklone prijateljima. Tamo mogu provjeriti bogatu ponudu svjetski poznatih brendova i domaćih marki u brojnim trgovinama. Kad im ponestane ideja, inspiraciju za šoping, najnovije trendove, zanimljive modne kombinacije i još puno toga mogu pronaći na City Mix&Matchu, fashion portalu City Centera one.

Premda su im navike sasvim različite, na kraju su se složili da je neizostavan dio svake kupnje odmor u dijelu s hranom. 

Sponzorirani sadržaj donose Index i City Center one u skladu s najvišim profesionalnim standardima. 

Pročitajte više