VIDEO Kaos na sprovodu DJ-a: Fanovi otvorili lijes i skidali mu odjeću

Screenshot: Twitter

PREMINUO je jedan od najpopularnijih glazbenika Obale Bjelokosti, DJ Arafat, a kaotične snimke s njegovog sprovoda obišle su svijet i šokirale javnost. Obožavatelji su se okupili na gradskom stadionu u Abidjanu kako bi preminulom 33-godišnjaku, punog imena Ange Didier Huon, odali počast uz koncert.

U jednom trenu okupljeni na sprovodu počeli su mahnito skakati oko Arafatovog lijesa, a na kraju su ga otvorili i skidali odjeću s njegovoj mrtvog tijela. "Htjeli smo vidjeti tijelo svog idola prije nego što je lijes zapečaćen", rekao je jedan od fanova za agenciju AFP.

Kako bi smirila pomahnitale obožavatelje, policija je morala upotrijebiti suzavac i tako obitelji omogućiti da se u miru i dostojanstveno oprosti od njega.

Inače, DJ Arafat bio je jedna od najvećih glazbenih zvijezda u Africi, a čak je i nosio titulu kralja coupé-décaléa, takozvane plesne glazbe s tog područja. Osim po glazbenim uspjesima, Arafat je bio poznat i po svom kontroverznom načinu života, a svojedobno ga se čak optuživalo i za obiteljsko nasilje.

Pročitajte više