VIDEO Koji su najgori, a koji najbolji božićni pokloni? Evo što kažu Zagrepčani

Foto: Index Video

BLIŽE nam se blagdani pa smo već počeli razmišljati što ćemo ove godine pokloniti obitelji i prijateljima.

Kako bismo vam pomogli u tome proveli smo anketu na ulicama Zagreba i saznali koje poklone većina smatra najboljima, a koje najgorima i koje to ne bi baš nikad poklonili.

Dok su jednima čarape i donje rublje najdosadniji pokloni, drugi im se iskreno raduju. Nekima je i malo nezgodno pokloniti gel za tuširanje: "Bilo bi mi bed doći i reći puncu ili punici - izvolite gel za tuširanje", iskren je naš sugovornik. 

Ima i onih kojima je važno da poklon ima određenu formu, oblik "AxBxC" kako objašnjava naš sugovornik te su zbog toga mekane vestice za njega poklon koji ne dolazi u obzir. 

Što ste nam još izdvojili kao najbolje i najgore poklone, pogledajte u videu.

Jedan poklon ipak svi vole dobiti - čokoladu. "Čokolada uvijek raspoloži čovjeka", zaključio je naš simpatični sugovornik. 

Stoga, ako niste sigurni što biste poklonili, s čokoladom koja razbija preozbiljan svijet švicarskih čokolada jednostavno ne možete pogriješiti. 

Foto: Press

Za koji se god okus odlučili ovih blagdana - finu švicarsku mliječnu, tamnu, bijelu ili čokoladu sa suhim grožđem, sigurni smo da ćete uživati.

Izmamite najslađi osmijeh svojih najmilijih ovih blagdana uz najslađi poklon - Toblerone koji možete pronaći i u blagdanskom pakiranju sa simpatičnim porukama koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Sadržaj donosi Index u suradnji s Toblerone te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više