VIDEO Komičarka zgrozila poziranjem s odrubljenom Trumpovom glavom, reagirala i tajna služba

Foto: Instagram/Twitter

TMZ objavio je video i fotografiju na kojoj poznata američka komičarka Kathy Griffin pozira s odrubljenom glavom Donalda Trumpa. Fotografija koju je snimio Tyler Shields, fotograf poznat po kontroverznom radu, šokirala je javnost i izazvala podijeljene reakcije.

Nekoliko sati nakon što je snimanje izašlo u javnost, Američka tajna služba objavila je tvit u kojem su napisali da "detaljno i sveobuhvatno prate sve medije i društvene mreže da bi procijenili prijetnje", a nedugo nakon toga i da "sve prijetnje prema osobama koje štiti Tajna služba imaju najviši prioritet nad svim njihovim istragama".

Nekoliko sati nakon što je Kathy šokirala videom, objavila je ispriku na svom Twitter profilu.

"Iskreno se ispričavam. Tek sam sad vidjela vaše reakcije. Ja sam komičarka, prelazim granice i sad sam je prešla. Otišla sam predaleko. Slika je uznemirujuća, nije smiješno, shvaćam. Pogriješila sam i nisam to trebala napraviti i molim da mi oprostite", rekla je Griffin i dodala da je maknula fotografiju sa svojih društvenih mreža i da će isto zamoliti i fotografa.

Nakon objave kontroverznog klipa, CNN je raskinuo suradnju s komičarkom što su objavili na svom službenom Twitter profilu.

"CNN je raskinuo ugovor s Kathy Griffith te se neće pojaviti na našem programu za Novu godinu", pisalo je u objavi.

Pročitajte više