Video: Kraljevi ulice napravili dernek ispred beogradske Arene

HRVATSKI predstavnici na ovogodišnjem Eurosongu, Kraljevi ulice & 75 Cent, jučer su nastupili ispred beogradske Arene i tom su prigodom, prema ideji hrvatskih obožavatelja Eurosonga,  izradili krune kojima su okrunili okupljene čime su pokazali kako s ponosom nose titulu Kraljeva. Nastupu se pridružio i njihov stari prijatelj Gavin Michael Hay, redoviti gost na festivalu "Cest is d'Best".

Hrvatska je delegacija na Eurosongu zbog svoga entuzijazma dobila epitet "najveselije delegacije", a njihov prošlotjedni party spominje se kao najbolji u posljednjih nekoliko godina. Prema jednoj od najutjecajnijih kladionica, londonskoj William Hill, Kraljevi ulice popeli su se na deveto mjesto. Dosad su bili plasirani na dalekom četrnaestom mjestu, ali su zbog odličnog scenskog nastupa, ponajviše zahvaljujući najstarijem sudioniku Eurosonga, reperu 75 Centu (odnosno Laciju), skočili na kladionici.

Bosanski predstavnik Laka je u sinoć održanoj, prvoj polufinalnoj večeri s pjesmom "Pokušaj" osigurao ulazak u finale, a Kraljevi ulice nastupaju sutra, u drugoj polufinalnoj večeri i nadaju se ulasku u subotnje finale.

K.H.
Foto: Menart
Video:
MTS Mondo

Pročitajte više