Video - Kristian Marolt završio natjecanje u HTZ-u: Za mene još nije gotovo

S POTPUNO drugačijom frizurom nego inače, hrvatski "Bieber" Kristian Marolt je završio svoju pustolovinu u showu Hrvatska traži zvijezdu. Nije se činio previše razočaranim te se nakon završetka live emisije veselo fotografirao sa svojim fanovima, a osmjeh mu nije silazio s lica. I dalje namjerava biti prisutan na sceni, na bilo koji način.

> Video - HTZ: Ispao "hrvatski Bieber" Kristian Marolt, obožavateljice bacale crvene gaćice, a žiri ga kritizirao

Od glazbe ne odustaje jer mu je životni san baviti se tim poslom. "Za mene definitivno nije gotovo. Možda je s ovim projektom, ali nije gotovo. Imam planove za dalje, nisam razočaran, nekome sam oslobodio mjesto, moraš biti spreman na sve. Nije mi nimalo žao potrošenog vremena, to mi je bilo najljepše iskustvo", rekao je za Index nakon ispadanja. I sam je bio svjestan da je on taj koji neće biti među devet najboljih čim se izbor suzio na njega i Ines Huskić. No, nije mu žao, već kaže da je Ines i njegov favorit te da će dalje glasati za nju.

"Nešto se počelo pričati da imam nešto s Marcelom, pa sam samo htio reći da to nije tako"

Kristian je i ranije tijekom večeri imao osjećaj da bi baš on mogao ispasti. S pozornice je poručio da je i dalje slobodan. "Nešto se počelo pričati da imam nešto s Marcelom, pa sam samo htio reći da to nije tako", rekao nam je Kristian.

Budući da je naglasio kako je slobodan, cure su, kaže, dobrodošle, a otkrio nam je i kakve mu se sviđaju. Razgovor s Kristianom i ostalim kandidatima te s njihovim vokalnim trenerom Oljom Dešićem i voditeljem Ivanom Šarićem, kao i atmosferu iza HTZ pozornice pogledajte u videu.

Pročitajte više