Video - "Bekrija" Mamić postao kum kluba: Volim vidjeti lijepo, mlado i razdragano oko sebe!

KUM Zdravko Mamić sinoć je riječima "Bog blagoslovio ovaj klub i mlade investitore", otvorio još jedan zagrebački noćni klub. Na mjestu gdje je nekad bio Krivi put, sada se nalazi H2O. Sretni vlasnici sinovi su prijatelja i rođaka Zdravka Mamića. Mladi Mateo Šarić, sin Marijana Šarića, te Ivan Lončar, sin Mladena Lončara, tako su preko noći postali vlasnici noćnog kluba. Osim glavne zvijezde, "kuma" Mamića, otvorenju su prisustvovali i brojni poznati posjetitelji, većinom predstavnici sadašnje i bivše političke i sportske desnice.

Zašto se Mamić ne osjeća sigurno kada izlazi?

Sam program otvorenja započeo je nastupom imitatora Denisa Bašića, koji je podsjetio na sada već legendarni govor Franje Tuđmana o crvenim, žutim i vragovima ostalih boja. Nakon njega, uslijedio je Ćiro Gašparac koji je otpjevao hrvatsku himnu i tako digao na noge cijeli H2O. Vrhunac večeri je bio blagoslov Zdravka Mamića, koji je zaželio dečkima sve najbolje u poslu. Nakon toga, zapjevao je s klapom Fijabula, a poslije se za Index prisjetio svojih dana, kada je, kaže, bio pravi bekrija. Mamić se danas ne osjeća sigurno kada izlazi, već se zabavlja u zatvorenom krugu prijatelja, a što nam je još otkrio, možete pogledati u videu.

Provjerite tko je još posjetio H2O

Osim spomenutih, otvorenju su prisustvovali i Marko Perković Thompson, Ljubo Ćesić Rojs i Mate Bulić. Veseli trojac bio je nerazdvojan tijekom večeri. Bulić je pozdravio i prijatelje Roberta i Anicu Kovač, koji su se također pojavili. U H2O navratili su i Zvonimir Hodak, Sead Braco Hasanović sa suprugom te Dragan Primorac i Franjo Arapović.

Pročitajte više