Video: Lijepa zagrebačka pokerašica u voditeljskim vodama

SNAŽAN hrvatski tim predvođen profesionalcem Branimirom Brunovićem "Bickom" sudjelovat će početkom prosinca u Varšavi na jednom od najprestižnijih europskih poker turnira - Unibet Openu.

> Hrvatska poker kraljica: Prelijepa Zagrepčanka uvijek ima asove u rukavu

> Kada imate 21 godinu i osvojite 8,5 milijuna dolara na pokeru onda je sve lako

Osim Brunovića, svoj je nastup već sada osigurao i Periša Bolanča, a kako sada stvari stoje, vrlo je izvjesno da će i drugi brat Brunović (Borko) izboriti kvalifikaciju. Još uvijek su otvorena dva mjesta pa se do kraja studenog očekuje neizvjesna bitka.

Periši je ovo, nakon Praga, druga uzastopna kvalifikacija za ovu seriju turnira što je velikih uspjeh ako se uzme u obzir da se radi o obiteljskom čovjeku koji balansira između dvije karijere.

Tatjana Pašalić u ulozi prezenterice

Iako je nećemo gledati među igračima, zagrebačka poker igračica, Tatjana Pašalić, također će sudjelovati na turniru. Kako je u nedavnom intervjuu za Index istaknula, lijepa Tatjana uz pokerašku, uspješno njeguje i onu drugu, novinarsku karijeru. Organizatori turnira u Varšavi angažirali su je kao službenu prezentericu što je iznimna čast, ako se zna da se radi o jednom od najvećih europskih poker turnira. Podsjećamo, Pašalić je na prošlom turniru u Pragu osvojila odlično 47. mjesto što ju je plasiralo najbolje od hrvatskih igrača, a usput je zaradila i ugodne 2 tisuće eura nagrade.

Texas Hold'em u Hrvatskoj možete zaigrati online (za virtualne žetone, ne pravi novac) na multiplayer portalu www.igra.hr.

Pročitajte više