VIDEO Luka Bulić snimio navijačku pjesmu na melodiju Rim Tim Tagi Dim

Foto: Press

Uoči Europskog prvenstva u nogometu objavljen je popriličan broj novih navijačkih pjesama, a sad smo dobili još jednu.

Naime, Luka Bulić otpjevao je pjesmu za podršku hrvatskoj reprezentaciji na Europskom nogometnom prvenstvu u Njemačkoj, a kao ideju za to Luka je iskoristio podlogu popularnog hita Rim Tim Tagi Dim s kojim se Hrvatska proslavila na Eurosongu i diljem svijeta. 

@antenazagreb Vidimo da svi nude neke himne za ovaj Euro. Evo našeg prijedloga! 🇭🇷 #EURO2024 #antenazagreb #bullhit #football #croatia #balkan #lukamodric ♬ original sound - antenazagreb

"Ovaj Bullhit je nastao, to jest ideja, već za vrijeme Eurosonga, zato što se iskristaliziralo 'Dream Team, zabij im' kao super zamjena za Rim Tim Tagi Dim. Osim toga, pjesma je ujedinila Hrvatsku baš kao što to čini i naša repka. Kontaktirao sam Baby Lasagnu kojem se ideja svidjela.

Njegova pjesma je odlična, naši nogometaši su odlični, a Bullhit je nastao kao dobitna kombinacija. Nadam se da će donijeti lijepe osjećaje svima koji navijaju i da će još više potaknuti euforiju koja je već prisutna posvuda. Za dalje ćemo vidjeti, ovisno o tome kako će se razvijati situacija u Njemačkoj, tako će se dalje razvijati i Bullhitovi. To više nije na nama, nego na našim dečkima, ali vjerujemo da će ih biti još puno", rekao je Luka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.