VIDEO Madonninu kćer nisu pustili na reviju, fanovi vikali: Zar ne znate tko je ona?

Foto: Profimedia

MADONNINA kći Lourdes Leon doživjela je neugodnost na modnoj reviji Marca Jacobsa u New Yorku. Lourdes je na reviju došla točno u 18 sati, kada je ona počinjala i kada su se zatvorila ulazna vrata. Svi ostali su došli prije nje, stoga zaštitari Lourdes nisu dopustili ulazak na reviju.

Fanovi vikali na zaštitare

Čovjek s kojim je stigla i Lourdes više od minute su stajali pred ulazom i čekali da ih puste unutra. Cijela situacija snimljena je i podijeljena na TikToku. 

Dok je Lourdes pokušavala ući, čuli su se prolaznici koji su pokušavali reći čuvarima tko je ona. ''Pusti je unutra, ona je Madonnina kći'', ''Ne znate tko je ona?'' govorili su prolaznici zaštitarima, a potom su počeli vikati: "Pustite je unutra."

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

Lourdes je na kraju odustala od ulaska na reviju

No Lourdes, koja je 2021. godine proglašena zaštitnim licem brenda koji je imao modnu reviju, ipak nije uspjela ući unutra. Naposljetku je odustala i vratila se u automobil kojim je došla. 

Lourdes je najstarija od Madonnine djece i poznata je kao njezina mezimica, a dobila ju je s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a sina Rocca dobila je s redateljem Guyem Ritchiejem.

Pročitajte više