VIDEO Marica (74) i Mijat (77) s Vira otišli u Liverpool: Želimo da Let 3 pobijedi

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

MARICA (74) i Mijat Barišić Ružić (77), bračni par s Vira, prije nekoliko tjedana najavili su da autostopom idu do Liverpoola kako bi podržali hrvatske predstavnike Let 3 na Eurosongu. Bračni par je autostopirao do Zagreba, gdje su ovog vikenda sjeli u avion i zaputili se u Liverpool.

Stopirali do Zagreba

"Mi smo vam nekadašnja socijalistička hipi generacija. Mi smo 1966. i 1969. išli autostopom iz Slavonskog Broda u Englesku na koncert Beatlesa. 1969. smo išli obići Europu. 45 dana smo putovali Europom i 109 raznih vozila smo stopirali. Nikad još nismo stopirali traktor i avion. Sad nam je bila prilika", rekla je nasmijana Marica.

 

U Kastvu u Rijeci bili su na ispraćaju Leta 3 prije polaska u Liverpool. Kaže da su stopirali njihov traktor. "Oni su se teleportirali, a mi sada idemo. Kako smo stopirali traktor, sad ćemo avion. Dobili smo priliku za 19 eura do Manchestera. Tamo ćemo tražiti našu rodbinu", otkriva Marica.

Žele da Let 3 pobijedi

"Kad smo 1969. letjeli, imali smo tamo moju tetu koja se udala u Manchester. Sad su njezina djeca odrasli ljudi. Želimo njih pronaći i tamo ćemo prenoćiti. Ako ih ne nađemo, idemo dalje do Liverpoola i tamo ćemo si tražiti neki smještaj. Idemo navijati za naše dečke, za naš Let 3", rekla je.

Marica je otkrila da je Mrle oduševljen njima. "Želimo da uđu u finale i da pobijede. Bravo, naši", uzbuđena je Marica.

Pročitajte više