VIDEO Maturant pozvao folk zvijezdu na maturalnu: "Od svih krivina na tvojem tijelu najdraži mi je..."

Screenshot: Youtube

IAKO su svojedobno neki i pokušali spriječiti nastup Sandre Afrike u Krapini, folk pjevačica ima svoje vjerne obožavatelje u cijelog regiji. Tako je Dušan Vuković iz malog sela Novi Žednik u Srbiji snimio video u kojem svoju omiljenu pjevačicu poziva da mu bude pratnja na maturalnoj zabavi 15. lipnja.

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, osvojila je mladića koji je zbog nje skupio hrabrosti i po uzoru na američke fanove snimio poziv.

"Za mene je otkrivanje Afrike bilo mnogo značajnije. I poslije tebe, Sandra, geografija mi više nikad nije bila ista. Od svih krivina na tvojem tijelu najdraži mi je tvoj osmijeh", rekao je Dušan te dodao: "Imamo mnogo toga zajedničkog - oboje volimo plesati, oboje udišemo kisik... Kao da smo stvoreni jedno za drugo!", priča maturant u videu.

A hoće li pjevačica reći da i tako svojem obožavatelju ostvariti veliku želju, tek ćemo vidjeti. Dušan je u svakom slučaju osvojio simpatije u cijeloj regiji. Video je objavio prije svega dva dana i već je pregledan preko sto tisuća puta.

Pročitajte više