Video: Mel B ostala bez trofeja u američkom "Plesu sa zvijezdama"

SREDINOM sezone Scary Spice postala je daleko najveći favorit za pobjedu u američkom "Plesu sa zvijezdama", no u finalu ju je ipak nadmašio brazilski vozač utrka Helio Castroneves. Unatoč drugom mjestu, žiri je Spiceici i njezinom partneru poručio kako su postavili nove standarde u ovom showu, zbog čega će, kaže, budućim natjecateljima biti kudikamo teže.

Mel B i Maksim Chmerkovskiy u dva mjeseca plesanja pred američkim gledateljima prošli su kroz svađe, razmirice i probleme atraktivne crnkinje, koja je svog partnera vukla po cijelom svijetu, kako bi mogla vježbati u pauzama proba i nastupa sa Spice Girls. Tamošnji mediji tjednima su im predviđali pobjedu, no u velikom su finalu dobili nešto slabije ocjene stručnog žirija pa je pobjeda pripala Heliju Castronevesu.

"Bila su ovo nevjerojatna dva mjeseca. Svi sad mislite da sam razočarana, ali i drugo mjesto je iznad mojih očekivanja. Kad smo počeli plesati, mislila sam da ćemo ispasti u drugoj emisiji", rekla je Mel B nakon proglašenja pobjednika.

Njezin angažman u američkoj inačici "Plesa sa zvijezdama" donio joj je pozitivne bodove u SAD-u pa Scary Spice razmišlja o snimanju albuma nakon što odradi veliku svjetsku turneju sa Spice Girls. Podsjećamo, njezina solo karijera u Velikoj Britaniji prekinuta je nakon što joj je diskografska kuća otkazala suradnju i to zato što se njezin prvi solo album "Hot" prodavao ispod svih očekivanja.

Rastresena zbog silnog plesanja

Iako je sudjelovanjem u showu svakako skrenula pozornost na okupljanje popularne ženske grupe, ostale članice zamjerile su joj činjenicu da je zbog tog angažmana, uz naporne plesne probe s grupom, postala rastresena. To i ne čudi, obzirom da je u dva mjeseca naučila gotovo 40 koreografija, što za "Ples", što za turneju koja počinje za tjedan dana u Vancouveru.

D.K.

Pročitajte više