Video: "Mi smo s Balkana i volimo sirovo, skinite se do kraja!"

VRIŠTANJEM iz petnih žila pozdravilo je nekoliko stotina žena najpoznatiju mušku striptiz atrakciju na svijetu - Chippendales. Nabildana gola muška tijela na kojima se svaki mišić tresao kako je lupao bas izludila su žene koje su došle u Tvornicu vidjeti što su im pripremili nabrijani dečki. Performance u trajanju od dva sata osmišljen je kao kakva kazališna predstava koja se od ostalih razlikuje samo u glumcima, odnosno plesačima, odnosno striperima.

Gusari, vojnici, mornari i vatrogasci

Desetak Amerikanaca među kojima su bila i dva Afroamerikanca dobila su najveći pljesak napaljenih žena. Plesali su samo u boksericama pa u tangama, ponekad se i skinuli, ali samo s leđa, a kad bi se okrenuli svoju su muškost prekrivali majicama ili šeširima. Glumili su gusare, mornare, vojnike, James Bondove, Michael Jacksonove, vatrogasce, policajce i ostale dečke u uniformi, iako se nikad, pa ni na kraju predstave nisu skinuli do gola - s prednje strane.

"Joj daj, je li oni znaju da smo mi s Balkana i da volimo sirovo? Skinite se do kraja!!", bio je komentar djevojke u publici koja dva puna sata nije prestajala urlati na sav glas. "Mi smo već bili u Hrvatskoj i znamo da ste sve vi zločeste djevojke, zar ne?", pitao je žensku publiku jedan od stripera koji se s ostalima mijenjao u vođenju showa. "Aaaaaaaa!", bio je odgovor djevojaka i žena u publici koje su večeras svojim dečkima i supruzima odlučile priopćiti kao idu na "žensku večer".

Navlačenje kondoma ustima na bananu

Osim koreografija koje su uključivale pjevanje i glumu, striperi su na pozornicu nekoliko puta pozvali dame kojima su priuštili ples u krilu. Tri djevojke koje su prve sjele na stolce morale su učiniti ono što im je jedan striper naredio. Prva je morala dati najbolje od sebe i plesati jednom striperu u krilu, druga je morala pokazati koja poza u seksu joj je najdraža, a preduvjet trećoj da stupi na pozornicu bio je pokazati kondom koji je ponijela za večerašnji izlazak. Ta je djevojka potaknula euforično vikanje i pljesak cijele dvorane, jer je s rukama na leđima samo pomoću usana na bananu navukla cijeli kondom.

Čini se kako je ženama za dobar izlazak koji uključuje pomahnitalo ponašanje dovoljan samo jedan pogled na čvrstu mušku ruku koja lagano klizi prema međunožju. Ako su još na pozornici zavezane za stolac dok im nabildana "muška čokoladica", kako se Afroamerikanac sam okarakterizirao, pleše u krilu i stenje na uho, napaljene djevojke ne smeta ni činjenica da se nisu skinuli do kraja, iako se u zraku osjećao vapaj za skidanjem i posljednje krpice. 

L.V.
Foto: H.K.

Pročitajte više