Video: "Mislim da je Petra Maroja ta koja ima iskustva sa sponzorima"

NAKON što je Petra Maroja počastila Tanju Jovanović titulama poput "drolja", "kurva", "kurvetina" i "sponzoruša", Dubrovkinja je za Index otkrila svoje mišljenje o zagrebačkoj manekenki i glumici koja se proslavila kratkom ljubavnom vezom s Romanom Majetićem. "Nemam pojma što se događa. Već me boli glava od svega i ne bi se htjela spuštati na njezin nivo i praviti budalu od sebe", priznala nam je Tanja, bivša farmerica.

"Što se tiče Petrinog bivšeg dečka, on i ja se družimo, ali što nju briga što ja radim"

Podsjetimo, trzavice između Petre i Tanje su započele kada se izbačeni farmer Ante Gotovac zbog većine glasova  preostalih vratio na seosko imanje, čega je svjesna i jedna od glavnih akterica skandala. "Bit će da Ante pali vatru tamo na farmi. Tu se više ne zna tko koga jebe. S tim što je pokazala kakva je glupa sa svojih 26 godina mi je samo nabacila osmijeh na lice", dodaje Tanja koja je javnosti poznata kao stanarka druge sezone Big Brothera.

"Što se tiče Petrinog bivšeg dečka, on i ja se družimo, ali što nju briga što ja radim. Rekla je da sam sponzoruša i drolja, to nek bude samo njoj na dušu", rekla nam je Tanja koja je pomalo razočarana Simoninom izjavom u kojoj optužuje Dubrovkinju da je zaljubljena u njezinog supruga. "Ante i Simona su jako posesivni, i prema mom mišljenju, njihov brak izdržava jedino na način da on nju konstantno pravi ljubomornom. Ante se očito ne može pomiriti činjenicom da ja nikada ne bi bila s njim", priznala je za Index Jovanovićka.

"Baš bih htjela vidjeti poruku u kojoj sam se ja Anti obratila s 'ljubavi'"

"Baš bih htjela vidjeti tu poruku u kojoj sam se ja njemu obratila s 'ljubavi'. Nije Simona to izmislila nego mislim da joj je Ante napunio glavu s tim kako bi ga ona još više zavoljela. Mislila sam da smo ona i ja prijateljice, ali danas je to prava rijetkost", rekla je Tanja. "Najsmješnije od svega mi je to što je izjavila da sam ja nju tražila da mi nađe sponzora koji će mi platiti album. Jedna Petra Maroja da to izjavi?! Ne znam ima li ona uopće deset kuna u džepu, ali očito joj dobro ide sa sponzorstvima, a između ostalog je i dobra glumica", rekla nam je Tanja koja nije htjela reći ništa o misterioznom Toniju za kojim toliko pati Petra.

A.M.
Foto: Nova TV

Pročitajte više