VIDEO Mislio je da mu najbolji prijatelj spava sa sestrom i potpuno poludio

Screenshot:YouTube

NEPISANO je pravilo među muškim prijateljima da se nikad ne petljaju s frendovom sestrom. To je dalo ideju jednom YouTubeovcu da napravi smiješan video.

U namjeri da napravi još jedan klip s podvalom svom najboljem prijatelju Maxu, Joel, znan kao JMX na Youtube, odlučio je inscenirati seks s njegovom sestrom.

Postavio je nekoliko kamera u spavaćoj sobi, legao u krevet s djevojkom i čekao da se pojavi Max, kojem je drugi prijatelj dojavio da se dvojac seksa.

Max je bijesno uletio u sobu i počeo gurati Joela vičući: "Smeće jedno, ti si zapravo jedno jebeno smeće! Rekao sam ti da ne smiješ ševiti moju sestru!"

Max je zatim prišao krevetu i povukao prekrivač kada je shvatio da je djevojka potpuno odjevena. Dok se Joel valjao po podu od smijeha, Max je skužio da je sve šala.

Ovo nije prvi put da je komičar pokušao preveslati svog prijatelja. U prethodnoj podvali, nagovorio je svoju curu Jess da flertuje s Maxom. Jess je izazov shvatila vrlo ozbiljno, nabacujući se Maxu u uskoj crnoj haljini. Kako je dečko reagirao, možete pogledati ovdje:


 

Pročitajte više