VIDEO Nestao za minutu: Ukrao Španjolcima ruksak u splitskom restoranu

Screenshot: Facebook

BEZOBRAZNI lopov u nedjelju je ušetao u splitski restoran Corto Maltese i hladnokrvno ukrao ruksak sa stolca! Išetao se iz lokala kao da se ništa nije dogodilo. Oko ruksaka je obigravao tek nepuni minut. Namještao je svoju jaknu želeći ga prekriti. U jednom trenutku jedan od gostiju se digao sa stola i zamalo otkrio tata! Ipak, lopova je "pomazila" sreća te se sa svojim plijenom neopaženo iskrao iz lokala. Nije se baš usrećio jer u ruksaku novca nije bilo, već četiri putovnice, dva para naočala i nešto malo odjeće.

Španjolci krađu primijetili tek kada su se digli sa stola 

Nitko od devetoro španjolskih turista koji su sjedili za stolom nije se nadao tako drskom činu. Mladić preko puta, čiji je pogled bio u ravnini s lopovom, potpuno se udubio u svoj mobitel.

Krađa se dogodila oko 15.30 sati, da ruksaka nema Španjolci su shvatili tek kada su se ustali sa stola, sat vremena kasnije. Slučaj nisu stigli ni prijaviti policiji, već je to napravila uprava restorana, kaže nam vlasnik Danijell Nikolla. Španjolci su se morali vratiti na kruzer i nastaviti putovanje prema Grčkoj, no u četvrtak se očekuju u Dubrovniku pa će tamo dati iskaz.

Prepoznajete li ga? 

Nikolla nam kaže kako ovakav slučaj u restoranu dosad nisu imali. Nada se da će lopova brzo pronaći. Snimku krađe objavili su i na svojoj Facebook stranici.

"Dragi naši gosti, treba nam Vaša mala pomoć. Prepoznajete li ovog drskog lopova? U nedjelju je na bezobrazan način ukrao torbu s putnim dokumentima. Ako prepoznajete ovu osobu, molimo Vas da javite nama ili policiji. Hvala, P.s. - pazite na stvari... Corto Maltese", napisali su iz restorana na Facebooku uz objavu snimke nadzorne kamere.

Prepoznajete li starijeg muškarca u košulji i trapericama kojega je uhvatila kamera, znate što vam je činiti...

Pročitajte više