Video: Na Dreft Fashion Weeku polugole manekenke jedna drugu skidale i pušile na pisti



HALTERI, ultrakratke haljinice, vrtoglave potpetice zbog kojih su dvije manekenke gotovo pale i hodanje s cigaretama po pisti obilježili su današnji, mnogo čedniji od jučerašnjeg, Dreft Fashion Week.

Poznate manekenke Doris Vrečko, Aleksandra Grdić, Dvina Meler te Stefani Hohnjec i danas su se šetale u zavodljivim modnim kombinacijama, ali nije bilo golih grudi kao jučer. Tek pokoja stršeća bradavica. Jedan od celebritija koji su večeras došli bio je Stefan Lupino koji je imao mini izložbu, a izradio je i stolac za jednu od kolekcija.

Polugoli manekeni i višenamjenska odjeća

Kolekcija Martine Kamenski bila je među prvima i odmah izazvala val oduševljenja, jer su je nosili samo muškarci. Ogoljenih prsa ili trbuha, manekeni su šetali pistom odjeveni u svjetlucave kombinacije s prevladavajućom crnom i zlatnom bojom. Nakon nje, uslijedila je neobična kolekcija Maje Hrastinski. Ona je predstavila jednostavnu, ali višenamjensku odjeću i to tako da je jedna manekenka na ostalima pokazivala kako se kopčanjem majice pretvaraju u hlače ili haljinice u majice.

Haljine s mašnama na leđima

Antonija Jakšić, čiju je kolekciju nosila zamamna Stefani Hohnjec, pokazala je nekoliko jednostavnih haljinica, uglavnom sive boje, s vrlo živim uzorcima. A nakon jednostavnosti i sive boje, krenula je vrlo živa kolekcija kreatorice Zjene Glamočanin. Kao djevojčice spremne za vrtićku priredbu, manekenke su nosile šarene haljine s velikim mašnama na leđima. Prevladavale su vrlo žive, razigrane boje, a cvjetovi i loptice bile su čest detalj na haljinama.

Uske haljine i visoke potpetice gotovo dovele do pada


Modna kuća Mona predstavila se vrlo raznolikom kolekcijom. Počela je ležernim modelima, strogih krojeva koje su ublažavale velike raznobojne torbe i zanimljivi šeširi. Zatim su se pojavile večernje, elegantnije kreacije koje su bile nešto razigranije, s više slojeva, volana, lepršavosti. Modna kuća Mona završila je s veoma elegantnim modelima pripijenih večernjih haljina koje su bile tako uske da je jedna manekenka pokušavajući hodati u takvoj haljini, skoro pala.

Grudi Doris Vrečko izazivaju uzdahe i kad nisu gole

Marina Prevolšek je za Maion napravila kolekciju za žene koja je bila istovremeno vrlo izazovna, ali i elegantna. Materijali su bili lagani, gotovo prozirni, tako da je šetnja Doris Vrečko po pisti bez grudnjaka, izazvala žamor, jer se kroz tanku tkaninu gotovo sve naziralo.

Ana Kujundžić pokazala je vrlo razigrane i šarene modele. Haljinice koje su manekenke nosile imale su uzorak isjeckanih časopisa i novina, nasumce nalijepljenih po haljini. Bilo je i muškaraca koji su nosili jednako šarene kreacije.

Pušenje na modnoj pisti

Nakon pauze revija je nastavljena kolekcijom Mademoiselle Chi Chi koju je vrlo samouvjereno otvorio pjevač Massimo, prateći manekenke po pisti. Veoma ženstvena kolekcija ustupila je mjesto pravom seksipilu kad je gost iz Velike Britanije, Louis De Gamma počeo svoju reviju. Oko visokog stolca, dizajniranog od strane Stefana Lupina, okupile su se manekenke u stilu Bond djevojaka. Držeći cigarete u rukama, nosile su ultrakratke haljinice i seksi cipele s visokim potpeticama. Cijela kolekcija je bila veoma seksi s halterima, haljinama koje su manekenke jedva zadržavale da ne otkriju stražnjicu pa do dubokih dekoltea.

Feminemke hodaju bolje od manekenki

Događaj je završio prikazivanjem modela Ninchstyle, kreatorice Nine Škempe. Slojevite, čipkaste haljine izgledale su kao da ih nosi pjevačica goth rocka, a po pisti su prošetale u članice grupe Feminem koje su se odlično snašle u ulogama manekenki. Haljine su im pristajale odlično, a u visokim su petama hodale bolje od nekih "profesionalki". Na kraju je predstavljena mladenka u bijeloj, otkačenoj haljini s crvenim starkama. U rukama je nosila umjetni buket koji je bacila u publiku i pobjedonosno otrčala prema backstageu.

Pročitajte više