VIDEO Na finalnoj večeri Ultre nastale velike gužve na ulazu, došlo do naguravanja

Foto/Video: Index

SINOĆ, na posljednjem danu festivala Ultra Europe, na ulazu je nastala gužva. Kako bi ušli u Park Mladeži, partijaneri su dugo čekali na ulazu i bile su ogromne kolone. 

U jednom trenutku je nastala tolika gužva na ulazu pa je došlo i do naguravanja.

 

Podsjećamo, došao je kraj ovogodišnjoj splitskoj Ultri. Finalna večer u početku počela je mirnije nego prijašnje večeri jer je većina posjetitelja odlučila na stadion doći nešto kasnije, no poslije su se stvorile gužve jer su mnogi s nestrpljenjem očekivali nastupe velikih zvijezda.

Nastupio i ukrajinski DJ

Zvijezde finalne večeri festivala bili su Steve Aoki, Tiësto, Martin Garrix i Hardwell. Među partijanerima nastala je euforija kad je Steve Aoki u ruke uzeo hrvatsku zastavu i zavijorio je s pozornice. Na malom stageu nastupio je i DJ Moon Shot, Ukrajinac koji je dobio dozvolu napustiti svoju zemlju koja je u ratu za vrijeme trajanja festivala.

"U Splitu nastupam već treći put na Ultra Europe festivalu. Ranijih godina bih sjeo na avion u Kijevu i za nešto više od sat vremena bio bih na aerodromu u Kaštelima. Ovaj put sam sretan što sam uopće živ i da sam mogao doći. Vozio sam se četiri dana, najprije od Kremenčuka do Lavova vožnja je trajala nekih 15 sati, onda sam prešao granicu i ušao u Poljsku. Tamo sam prespavao pa sam se vozio autom do Splita", rekao je Sergej Mosliak za Dalmatinski portal.

"Svjetski poznati DJ-i potpisali su ukrajinsku zastavu, napravit ćemo aukciju i prikupljena sredstva donirat ćemo najpotrebitijima u ratu. Vjerojatno nekoj ustanovi koja brine za djecu. Moram reći kako mi je u Splitu sjajno, osjećam se već kao kod kuće. Odlični ste domaćini, otvoren narod koji je uvijek spreman pomoći. Dobio sam ova tri dana puno podrške i ohrabrujućih riječi", poručio je.

Pročitajte više