VIDEO "Najbolja emisija ikad": U Potjeri osvojili najveći iznos u povijesti

Screenshot: YouTube

BIO JE to jedan od najuzbudljivijih trenutaka TV povijesti. Ekipa Potjere osvojila je 100.000 funti, odnosno oko 823 tisuće kuna, najveći iznos ikad osvojen u ovakvim emisijama.

Ekipu su činili 52-godišnja domaćica iz Lancastera Diane, 21-godišnji student medicine i7 Cardiffa Luca, 62-godišnji umirovljeni administrator baze podataka iz Northamptonshirea Tim i pomoćnica za pranje rublja iz zapadnog Yorkshirea Gayna. Točno su odgovorili na 17 pitanja i samo su ih trenuci dijelili od osvajanja 100.000 funti.

Lovkinja Anne Hegerty, profesionalna sudionica kvizova, nije ih uspjela nadmašiti i svatko od njih kući je otišao s 25.000 funti.

Gledatelji su ovu potjeru nazvali "najboljom epizodom ikad".

Ulov ekipe najviše je podebljala Diane, koja je u blagajnu donijela 86.000 funti. Na početku zadnje runde imali su četiri koraka prednosti ispred lovca, jer ih je četvero, što znači da je lovkinja morala točno odgovoriti na 21 pitanje. U trenutku isteka vremena imala je samo 14 točnih odgovora.

Ekipa je proslavila grupnim zagrljajem.

"Najbolji TV show ikada. Tako sam sretan zbog ekipe koja je uzela 100.000 funti. Odlično odrađeno", "Jedna od najboljih epizoda koje sam ikad vidio! Odličan posao, ekipo" i "Odličan posao, Diane, Luca, Tim i Gayna. Najveći iznos osvojen u ovakvim emisijama", samo su neki od komentara na Twitteru.

Diane, koja je osigurala najviše novca za ekipu, natjecala se u kvizaškoj ligi Lancastera.

"Naučite neke bespotrebne informacije, valjda su mi neke ostale u glavi", rekla je skromno.

Ovo su pitanja na koja je lovkinja morala odgovoriti, biste li vi znali odgovore?

Pročitajte više