VIDEO Nakon deset godina u budističkom samostanu nosi lateks i posjećuje fetišističke klubove

Screenshot: Youtube/Gofundme

KAD BISTE danas prvi put vidjeli četrdesetpetogodišnju Damcho Dyson nikada ne biste rekli da je nekad bila budistička redovnica.

Nakon što je deset godina provela noseći redovničku halju, odlučila se za drugu krajnost- lateks.

Kaže da ju je na odlazak iz samostana potaklo iskustvo s masaže u Indiji gdje se njena seksualnost probudila i zaključila je da joj je vrijeme da izađe u svijet.

Danas svoje vikende provodi u fetish klubovima odjevena u lateks.

"Bila sam u celibatu deset godina i naučila se odricati tjelesnih zadovoljstava. Na masaži sam doživjela prosvjetljenje. Osjetila sam kako se moje tijelo budi i odlučila da je došlo vrijeme da napustim samostan", rekla je za Sunday People.

Kad je 2011. u Londonu primijetila butik s fetišističkom odjećom odlučila je ući i isprobati nešto.

"Nakon što sam deset godina provela u samostanu, bila sam otvorena prema novim iskustvima. Kad sam prvi put obukla lateks osjećala sam se moćnom. Odjeća od lateksa laska ženskom tijelu, a na neki me način podsjeća na redovničko ruho. Sprijateljila sam se s vlasnicom butika i ona me uvela u taj svijet", priznaje.

Kad je prvi put ušla u klub bilo joj je pomalo neugodno, no kad je vidjela ostale posjetitelje zaključila je da je ona odjevena prilično konzervativno i malo se opustila.

Damacho trenutno živi u Londonu, a prvi je put pomislila da bi mogla postati redovnica kad su joj bile 22 godine, no rodni je Melbourne napustila tek šest godina kasnije. Iako je to značilo da nikad neće moći imati djecu, Damcho kaže da joj nije žao.

"Posjetila sam Himalaju, to mi je iskustvo zaista obogatilo život. Ali, danas svoj život želim odvesti u drugom smjeru", zaključuje.

Trenutno preko interneta prikuplja novac kako bi financirala svoj doktorat na području ljudskih rituala.  

Pročitajte više