Video: Nezaposleni kuhar dječjom igračkom pobijedio Šolu i osvojio 400.000 kuna



NAKON tri emisije u kojima je ostao nepobijeđen, Vlado Šola pokleknuo je pred nezaposlenim kuharom Markom Oreškovićem, 29-godišnjim ocem dvoje djece, koji je osvojio vrtoglavih 400.000 kuna.

Mirni i staloženi Marko već je na početku rekao kako će "Šolina priča imati tužan završetak", što se na kraju i potvrdilo. Marko je dominirao u većem dijelu emisije, ali je na kraju pobjedu morao tražiti u dječjoj igri.

Šola krenuo dobro, ali Marko brzo prešao u vodstvo

Šola je krenuo dobro, pobijedivši u prve dvije, fizičke igre. U prvoj igri, držanju daha, u kojoj su oba igrača uronila glavu u akvarij, Marko je nakon 40 sekundi odustao. Šola je izdržao sekundu duže, ali zato što je vidio Marka kako odustaje. Marko je odmah rekao kako Šoli mora pustiti malo na početku. Šola je glatko pobijedio i u obaranju ruku, ali je onda nanizao nekoliko poraza zaredom.

Prvo je Marko izjednačio osvojivši igru znanja točno-netočno, nakon toga se puno spretnije sedam puta okrenuo na barskoj stolici, a onda je pobijedio u brzinskom badmintonu, igri koja kombinira tenis, badminton i squash. Tu se atmosfera već lagano zahuktala, a Marko je prelazak u snažno vodstvo proslavio ljutitim urlikom.

Taj urlik je praktički do samog kraja emisije bio jedini emotivni ispad simpatičnog Zagrepčanina, koji je svojom mirnoćom uvjetovao šutljivu atmosferu između sebe i poznatog  rukometaša.

Markova dominacija

Pročitajte više